05:57:25 18.07.2024
Stiri

FOTO // Istoria NEAGRĂ a medicinii! Pentru a revoluționa medicina au ales să DISTRUGĂ omul

Știri 07.04.2018 13:02 Vizualizări2157 Autor: Ziarul National


FOTO // Istoria NEAGRĂ a medicinii! Pentru a revoluționa medicina au ales să DISTRUGĂ omul Sursa: cuochiipetine.ro

Cazul David Reimer face parte din istoria neagră a medicinii și palmaresul medicilor diabolici care pentru a revoluționa medicina au ales să distrugă omul, să îl anuleze ca persoană și să-i atribuie statutul de cobai. Este și cazul lui David Reimer, un băiețel devenit fetiță din dorința unui medic care a manipulat familia copilului în acest sens.

David Rimer s-a născut în anul 1965 sub numele de Bruce, în Winnipeg, Canada, fiind geamănul fratelui său Brian. La doar șase luni de la naștere, cei doi bebeluși au fost diagnosticați cu fimoză, motiv pentru care au fost supuși unei operații de circumcizie. Dacă în cazul lui Brian, intervenția a fost un succes, lui David medicul i-a ars din greșeală organele genitale cu un instrument medical care funcționa cu electricitate.

În fața unui caz de malpraxis, părinții copilului au decis să ceară sfatul medicului John Money, expert sexolog faimos pentru studiile sale în domeniu. De aici avea să înceapă și coșmarul copilului David(Bruce). Money a propus familiei ca ultimă soluție să îl crească pe David ca fiind o fată, urmând să fie supus tratamentelor hormonale și intervențiilor chirurgicale corespunzătoare.

Nimeni nu a bănuit oroarea din spatele salvării, așa cum era prezentată soluția de către John Money, care s-a dovedit a fi în final măcelarul din povestea de groază. David (Bruce) a devenit Brenda și timp de 10 ani a fost consultat lunar și studiat de către Money, care potrivit rapoartelor sale, copilul se dezvolta și împrumuta stilul unei fetițe datorită mediului și educației primite.

În realitate, Brenda ura rochițele cu volănașe, nu avea caracterul unei fete, iar medicul John Money devenise pentru copil omul rău din poveste. La 12 ani, David suferea deja de depresii, era marginalizat de ceilalți copii și i-a spus mamei că dacă îl mai duce la ședințele cu Money se va sinucide. S-a dovedit ulterior că medicul mințea în rapoartele sale și a recunoscut într-un final că David (Bruce) nu a fost niciodată Brenda, experimentul său fiind un eșec.

La 14 ani, Brenda redevine băiat, familia îi pune numele David și este supus din nou tratamentelor hormonale și unei operații de reconstrucție a organelor genitale. Ajuns la vârsta maturității, cazul său devenise deja celebru și temă pentru un bestseller. Se căsătorește cu o femeie, devine tată vitreg pentru trei copii și deși pare că viața sa intrase pe făgașul normal, în realitate David a rămas traumatizat în urma experienței sale ca fetiță.

Câteva probleme financiare, fratele său bolnav de schizofrenie care s-a sinucis cu medicamente antidepresive, căsnicia care nu era deloc fericită și amintirile sumbre ale unei copilării fără identitate au instalat din nou depresia, iar David Rimer sfârșește prin a se împușca în mașina personală la doar 37 de ani.

Sursa: cuochiipetine.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.07.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Fasciștii ruși dau l...

12.07.2024 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Loialitatea lui Alex...

08.07.2024 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // Krasnoselski se plân...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md