13:51:23 12.04.2024
Stiri

CRIMĂ // Și-a ucis soția cu un plan diabolic

Știri 29.01.2019 07:30 Vizualizări2758 Autor: Ziarul National
CRIMĂ // Și-a ucis soția cu un plan diabolic Sursa: ciao.ro


Un marinar și-a ucis soția cu un plan diabolic, la trei luni de la nuntă. În urma unor noi imagini cu nava scufundată intenționat de afacerist, Lewis Bennett a recunoscut că și-a ucis soția, pe Isabella Hellmann.

Conform noilor dovezi video, Lewis Bennett a sabotat nava pe care soția lui se afla. Acesta a făcut ca totul să pară un accident. Bărbatul e acuzat că a deschis trapele de urgență ale catamaranului, pe 15 mai 2017, și a distrus coca navei, partea principală a acesteia.

Bărbatul ar fi deschis hublourile din zona de sub apă. Apoi a distrus interiorul navei pentru a se asigura că se va scufunda. Lewis Bennett și Isabella Hellmann se aflau în Bahamas, la trei luni de la nuntă. Cei doi au împreună o fetiță.

Înainte de luna de miere din Caraibe, cei doi s-au certat. Au făcut un schimb de mesaje agresive:

„În dimineața asta mi-a fost frică să mă întorc acasă cu cafeaua, dar am intrat pe ușă și am avut dreptate. Înăuntru am găsit un om furios, este foarte trist”.

„Știu că îți dau bătăi de cap uneori, dar trebuie să îți schimbi atitudinea. Mă faci să o iau razna, să țip, să înjur. Tu mă îndepărtezi!”

„Dacă nu mă mai iubești, hai să rezolvăm asta cât mai repede pentru că este jalnic modul în care te porți cu mine.”

După crimă, Bennett le-a spus polițiștilor că dormea. Apoi a fost trezit de o bubuitură puternică. A sărit într-o barcă de salvare, dar susține că nu și-a găsit soția. Trupul femeii nu a fost găsit până în prezent și procurorii cred că Isabella a fost ucisă pe coasta Cubei.

Marinarul și-ar fi ucis soția pentru banii și apartamentul ei, informează The Guardian. Bărbatul este cunoscut pentru faptul că face trafic de obiecte rare. După atâtea presiuni din partea poliției, bărbatul și-a recunoscut crima odioasă.

Sursa: ciao.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

05.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Politica penală sau ...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md