03:21:48 16.04.2024
Stiri

Fetița care a devenit model înainte de a împlini un an

Știri 12.01.2019 08:50 Vizualizări2259 Autor: Ziarul National
Fetița care a devenit model înainte de a împlini un an Sursa: avantaje.ro


O fetiță din Japonia a devenit model înainte de a împlini un an, micuța a reușit să impresioneze pe toată lumea, ceea ce a făcut ca imaginile cu ea să devină virale în mediul online.

Chanco a împlinit un an pe 23 decembrie și deși are o vârstă foarte fragedă, fetița este deja o vedetă, ea fiind urmărită de mai bine de 300.000 de persoane pe Instagram. Tot acest succes i se datorează mamei sale, Mami Kano. Observând că părul micuței are o lungime mult mai mare decât a altor bebeluși de aceeași vârstă, femeia a decis să o fotografieze pe micuță și să posteze imaginile în mediul online. Fotografiile au fost vizualizate de o mulțime de persoane și au stârnit uimirea internauților.

Chanco este celebră pentru părul său bogat, plin de volum și strălucitor, chiar dacă are doar un an. Imaginea ei este complet diferită de cea a unui copil de aceeași vârstă, motiv pentru care micuța a atras atenția nu doar celor care au văzut fotografiile cu ea în mediul online, ci și unui cunoscut producător de șampon. Astfel, Chanco a devenit imaginea firmei, președintele acesteia fiind de părere că aspectul fizic al micuței se potrivește perfect cu ideea pe care producătorul de șampon dorește să o transmită. Toată această evoluție rapidă a lăsat-o fără cuvinte pe mama fetiței.

„Sunt atât de surprinsă de reacția celor din jur, dar sunt foarte mândră și de laudele pe care le primim din diferite țări”, a spus Mami Kano, mama fetiței, potrivit people.com.

Întrebată dacă ia în calcul posibilitatea de a-i tunde părul fetiței, Mami Kano a spus că nu va face acest lucru, iar în viitor chiar va încerca să îi facă diferite coafuri micuței, inclusiv împletituri.

Sursa: avantaje.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md