00:02:41 25.06.2024
Stiri

ALTRUISM // A condus 3.700 de kilometri pentru a-i duce unui copil operat pe creier prietenul patruped

Știri 15.01.2019 16:38 Vizualizări1933 Autor: Ziarul National
ALTRUISM // A condus 3.700 de kilometri pentru a-i duce unui copil operat pe creier prietenul patruped Sursa: libertatea.ro


Un șofer de tir pensionat a oferit o adevărată lecție de altruism, după ce a condus jumătate de SUA pentru a-i duce unui copil operat pe creier câinele pe care l-a lăsat acasă înainte de intervenția chirurgicală, scrie CBS.

Perryn Miller, un băiat de opt ani din Carolina de Nord, a aflat că suferă de o tumoare pe creier în timp ce se afla în vizită la rudele sale în Utah.

După ce a acuzat dureri de cap, părinții săi l-au dus la un control medical și medicii au descoperit tumoarea și au hotărât să-l supună de urgență unei operații.

„Totul s-a întâmplat foarte repede, a fost greu și a fost copleșitor în același timp”, a povestit tatăl său, Jacob Miller. După operație, băiatul a devenit o vedetă locală. Departamentul de poliție West Valley l-a numit polițist pentru o zi, iar jucătorul lui preferat de fotbal, Justen Glad, a mers la el să-l cunoască.

Dar ceea ce lipsea din viața băiatului era câinele său, Frank, care rămăsese în Carolina de Nord când familia a plecat în vacanță. Frank este un ciobănesc german de opt luni, pe care Perryn îl iubește foarte mult.

Informația despre Frank a ajuns pe rețelele de socializare, iar un fost șofer de tir, pe nume Bob Reynolds, care nici măcar nu cunoștea familia Miller, a fost emoționat de poveste și a decis să i-l aducă pe Frank băiatului.

„Nu mi-am pus nici o secundă problema de ce am făcut asta. Pur și simplu am știut că este ceva ce trebuie făcut și eu puteam să o fac”, a povestit bărbatul care a condus 52 de ore până în Utah.

Fericirea băiatului a fost uriașă atunci când și-a văzut animalul mult-iubit. „Am fost încântat să-l văd pe Frank. Îmi place foarte mult de el, e un câine bun”, a spus Perryn, care a povestit că „Odată, în timp ce ne jucam, am văzut că i-a curs o lacrimă. A plâns și eu am simțit cât mă iubește”.

Întrucât băiatul rămâne în Utah pentru recuperare, Frank se va întoarce acasă, iar Reynolds s-a oferit deja să facă din nou călătoria.

Sursa: libertatea.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
24.06.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Scepticii și cobitorii

21.06.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cu Europa sau cu Asi...

18.06.2024 15:59 Ziarul National Nicolae Enciu // „Au început trecerea...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md