05:23:19 30.05.2023
Stiri

ALTRUISM // A condus 3.700 de kilometri pentru a-i duce unui copil operat pe creier prietenul patruped

Știri 15.01.2019 16:38 Vizualizări1712 Autor: Ziarul National
ALTRUISM // A condus 3.700 de kilometri pentru a-i duce unui copil operat pe creier prietenul patruped Sursa: libertatea.ro


Un șofer de tir pensionat a oferit o adevărată lecție de altruism, după ce a condus jumătate de SUA pentru a-i duce unui copil operat pe creier câinele pe care l-a lăsat acasă înainte de intervenția chirurgicală, scrie CBS.

Perryn Miller, un băiat de opt ani din Carolina de Nord, a aflat că suferă de o tumoare pe creier în timp ce se afla în vizită la rudele sale în Utah.

După ce a acuzat dureri de cap, părinții săi l-au dus la un control medical și medicii au descoperit tumoarea și au hotărât să-l supună de urgență unei operații.

„Totul s-a întâmplat foarte repede, a fost greu și a fost copleșitor în același timp”, a povestit tatăl său, Jacob Miller. După operație, băiatul a devenit o vedetă locală. Departamentul de poliție West Valley l-a numit polițist pentru o zi, iar jucătorul lui preferat de fotbal, Justen Glad, a mers la el să-l cunoască.

Dar ceea ce lipsea din viața băiatului era câinele său, Frank, care rămăsese în Carolina de Nord când familia a plecat în vacanță. Frank este un ciobănesc german de opt luni, pe care Perryn îl iubește foarte mult.

Informația despre Frank a ajuns pe rețelele de socializare, iar un fost șofer de tir, pe nume Bob Reynolds, care nici măcar nu cunoștea familia Miller, a fost emoționat de poveste și a decis să i-l aducă pe Frank băiatului.

„Nu mi-am pus nici o secundă problema de ce am făcut asta. Pur și simplu am știut că este ceva ce trebuie făcut și eu puteam să o fac”, a povestit bărbatul care a condus 52 de ore până în Utah.

Fericirea băiatului a fost uriașă atunci când și-a văzut animalul mult-iubit. „Am fost încântat să-l văd pe Frank. Îmi place foarte mult de el, e un câine bun”, a spus Perryn, care a povestit că „Odată, în timp ce ne jucam, am văzut că i-a curs o lacrimă. A plâns și eu am simțit cât mă iubește”.

Întrucât băiatul rămâne în Utah pentru recuperare, Frank se va întoarce acasă, iar Reynolds s-a oferit deja să facă din nou călătoria.

Sursa: libertatea.ro

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Top stiri

Comentarii
Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.05.2023 09:04 Ziarul National Nicolae Negru // „La ce bun o lume în...

26.05.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Integrarea europeană...

24.05.2023 09:14 Cazimir Țino Cazimir Țino // Învățămintele ultimul...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că R. Moldova va adera la Uniunea Europeană până în 2030?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md