23:48:46 17.06.2024
Stiri

ORIBIL // Și-a ucis soția și a dat vina pe propria fiica

Știri 14.01.2019 20:03 Vizualizări2407 Autor: Ziarul National
ORIBIL // Și-a ucis soția și a dat vina pe propria fiica Sursa: ciao.ro


Un fost agent de bursă din Statele Unite și-a ucis soția cu sânge rece.

Bărbatul a mers până în pânzele albe ca să scape nevinovat, așa că la un moment dat, când era bănuit doar de crimă, a aruncat vina pe fiica lui și a femeii pe care a omorât-o.

Femeia care se numea Shele Danishefsky Covlin a fost găsită fără suflare chiar de fiica celor doi, pe nume Anna, în baia locuinței lor. Deși cazul are un deceniu, presupusul criminal a ajuns abia acum în față unei instanțe de judecată.

Rod Covlin, un fost agent de bursă, și-a ucis soția de meserie bancher. Inițial totul a fost catalogat de către polițiști drept un accident, dar câțiva ani mai târziu criminaliștii au descoperit mai multe dovezi în acest caz șocant. Femeia fusese strangulată, iar mai apoi lăsată cu față în jos în cadă, încât să dea impresia că s-a înecat din greșeală.

În realitate, bărbatul ar fi folosit o tehnică de arte marțiale. El i-a aplicat soției o lovitură și i-a rupt gâtul. Motivul pentru care a vrut să scape de ea în modul acesta a fost pentru a putea pune mâna pe averea femeii. Crima odioasă a coincis cu divorțul celor doi. Soții americani se luptau și pentru custodia copiilor.

Câțiva ani mai târziu, în 2015, criminalul a vrut să le distragă atenția anchetatorilor. Metoda lui a fost una înfiorătoare, pentru că a încercat să dea vina pe fiica lui. Aceasta avea 12 ani când mama ei fusese ucisă. Rod Colvin a lăsat pe computerul adolescentei o falsă scrisoare în care Anna mărturisea crima.

„Mi-a fost extrem de frică în toți acești ani și m-am simțit extrem de vinovată în ceea ce privește noaptea în care a murit mama. Am mințit, nu a căzut! Ne-am certat pentru că mă deranjau întâlnirile ei amoroase. Am fost foarte supărată pe ea și am împins-o, dar nu cred că atât de tare. Nu am vrut să o rănesc, jur. A căzut și am auzit un zgomot groaznic, iar apa din cadă s-a făcut roșie. Am încercat să-i țin capul la suprafață, dar a rămas nemișcată”, a scris bărbatul care și-a ucis soția în numele fiicei sale, la aproximativ patru ani de la crimă.

Sursa: ciao.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
17.06.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Pentru cine sună ala...

14.06.2024 09:03 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce diferă preferi...

10.06.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Europenii vor schimb...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md