12:34:52 21.07.2024
Stiri

Lupu a rămas „surprins și nu prea” de decizia lui Bolboceanu

Politică 06.03.2014 16:19 Vizualizări2842 Autor: Galina Munteanu
Lupu a rămas „surprins și nu prea” de decizia lui Bolboceanu


Liderul Partidului Democrat (PD), Marian Lupu, susține că decizia luată astăzi de fostul deja coleg de partid, Iurie Bolboceanu, a fost una care „l-a surprins și nu prea”. L-a surprins pentru că acesta nu a anunțat despre ce intenție are, dar nu l-a surprins pentru că anterior a primit mai multe mesaje privind eventuale acțiuni de acest fel. „Sunt ele adevărate ori nu, timpul o să ne arate. Nu cred că va trebui de așteptat mult timp”, a spus Marian Lupu.

Potrivit acestuia, decizia lui Bolboceanu „nu este cea mai importantă în raport cu PD”, elementul principal e dacă acesta va rămâne în continuare fidel programului de guvernare, priorităților din politica internă și externă a R. Moldova și agendei europene.

Cât privește unul dintre motivele invocate de Iurie Bolboceanu, cel precum că nu se regăsește în partid, Marian Lupu susține că: „În acest an electoral, PD ca și celelalte formațiuni politice a pornit o vastă acțiune de auto-organizare, o întârire a disciplinei de partid și o conturare mult mai bună a mesajelor și ideologiei partidului. Probabil că într-o asemenea ambianță, o ambianță de strângere de rânduri, de organizare și de disciplinare mult mai bună, unii reprezentanți ai noști, fie de la nivel central ori local, se simt mai confortabil, iar alții se regăsesc într-o stare de disconfort”.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.07.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Trilaterala

15.07.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Fasciștii ruși dau l...

12.07.2024 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Loialitatea lui Alex...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md