02:48:28 02.03.2021
 
Stiri

Lupu a rămas „surprins și nu prea” de decizia lui Bolboceanu

Politică 06.03.2014 16:19 Vizualizări2294 Autor: Galina Munteanu
Lupu a rămas „surprins și nu prea” de decizia lui Bolboceanu


Liderul Partidului Democrat (PD), Marian Lupu, susține că decizia luată astăzi de fostul deja coleg de partid, Iurie Bolboceanu, a fost una care „l-a surprins și nu prea”. L-a surprins pentru că acesta nu a anunțat despre ce intenție are, dar nu l-a surprins pentru că anterior a primit mai multe mesaje privind eventuale acțiuni de acest fel. „Sunt ele adevărate ori nu, timpul o să ne arate. Nu cred că va trebui de așteptat mult timp”, a spus Marian Lupu.

Potrivit acestuia, decizia lui Bolboceanu „nu este cea mai importantă în raport cu PD”, elementul principal e dacă acesta va rămâne în continuare fidel programului de guvernare, priorităților din politica internă și externă a R. Moldova și agendei europene.

Cât privește unul dintre motivele invocate de Iurie Bolboceanu, cel precum că nu se regăsește în partid, Marian Lupu susține că: „În acest an electoral, PD ca și celelalte formațiuni politice a pornit o vastă acțiune de auto-organizare, o întârire a disciplinei de partid și o conturare mult mai bună a mesajelor și ideologiei partidului. Probabil că într-o asemenea ambianță, o ambianță de strângere de rânduri, de organizare și de disciplinare mult mai bună, unii reprezentanți ai noști, fie de la nivel central ori local, se simt mai confortabil, iar alții se regăsesc într-o stare de disconfort”.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Viorel 06.03.2014 16:49

Cei din PDM nu au pierdut mult de pe urma plecarii lui Bolboceanu. Ca deputat el nu s-a remnarcat cu nimic. Este un tradtor care totodata tradeaza nu numai interesele de partid, dar si a poporului. Daca dinsul va fi un impediment in procesul de integrare europeana, atunci sa stie ca lumea nu-l va ierta niciodata.

Pavel 06.03.2014 16:59

Platon a trecut la actiuni concrete, si unii mai slabi de fire au inghitit momeala, dar sa stie ca tradeaza tara, cetatenii si cursul UE nu doar PD-ul. Care e rostul sa pleci la citeva luni de la campania electorala in condititile cind spui ca in general o sa parasesti politicul ???? Straniu de tot nu va pare????? 450 000 raspunsul e raspunsul la tot

Comentarii
României îi pasă
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
01.03.2021 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce tac ambasadorii

26.02.2021 09:17 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să așteptăm primăvar...

23.02.2021 08:19 Ziarul National APELUL lui Alecu Reniță pentru Maia S...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Ce credeți că trebuie să facă președintele Maia Sandu în continuare, după ce Curtea Constituțională i-a anulat decretul de nominalizare repetată a Nataliei Gavrilița la funcția de premier?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md