10:24:28 23.09.2018
 
Stiri

„CREATIVITATE” // A furat într-o noapte 800 de metri de asfalt

Știri 05.02.2018 07:30 Vizualizări1149 Autor: Ziarul National
„CREATIVITATE” // A furat într-o noapte 800 de metri de asfalt sursa: google.ro

Un hoţ îndrăzneţ a furat într-o singură noapte aproximativ 800 de metri de asfalt de pe un drum din China pentru a-l vinde şi a câştiga astfel o sumă de bani, conform unor informaţii publicate în presa chineză, transmite Agerpres.

Locuitorii din localitatea Sankeshu din provincia Jiangsu (est) au fost cei care au telefonat la poliţie pe 24 ianuarie pentru a semnala dispariţia misterioasă a segmentului de drum, potrivit China News Service.

Sătenii au bănuit iniţial că în zonă se efectuau lucrări de reabilitare a căii de acces. Însă, poliţia a descoperit curând un alt scenariu: un bărbat închiriase un buldo-excavator cu care a decupat drumul, apoi a încărcat bucăţile de pavaj în camioane şi le-a vândut unei companii de materiale de construcţii.

Bărbatul, lipsit de scrupule, a căutat astfel o metodă pentru a face bani. El a văzut în recuperarea şi vânzarea asfaltului o bună „oportunitate comercială”, iar amenajarea unui nou drum în apropiere i-a uşurat „misiunea”.

„Nimeni nu trecea pe aici. Deci de ce să nu recuperez bucăţile de beton pentru a face nişte bani?”, a declarat bărbatul, potrivit China News Service.

Hoţul a strâns în total 500 de tone de asfalt pe care le-a vândut cu 5.000 de yuani (640 de euro).

Această poveste amuzantă a generat vineri pe reţelele de socializare din China zeci de mii de comentarii. „Sărăcia l-a făcut să devină creativ”, a scris pe un ton admirativ un utilizator al platformei de microbloging Weibo.

Un alt internaut a fost, însă, mai dur: „Cea mai potrivită sancţiune ar fi aceea de a repara drumul”.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile locale noi din Chișinău trebuiau să fie anulate, așa cum au decis instanțele de judecată?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md