14:21:51 29.02.2020
 
Stiri

Accident de muncă? Companie obligată să plătească daune, după ce un angajat aflat într-o călătorie de afaceri a murit în timpul unei partide de sex

Știri 12.09.2019 18:30 Vizualizări1167 Autor: Ziarul National


Accident de muncă? Companie obligată să plătească daune, după ce un angajat aflat într-o călătorie de afaceri a murit în timpul unei partide de sex

O companie din Franţa este obligată de o instanţă să plătească daune, după ce un angajat, care se afla într-o călătorie de afaceri, a murit în timpul unei partide de sex cu o persoană străină. Deşi compania a motivat că decesul omului nu a survenit în timpul orelor de serviciu, judecătorii au decis că moartea acestuia este considerată „accident de muncă”.

Instanţa din Paris a decis că moartea a fost un accident de muncă şi că familia trebuie să primească compensaţii materiale, arată BBC. Firma nu este de acord cu decizia judecătorilor, arătând că bărbatul se afla în timpul său liber şi în altă cameră de hotel decât cea care i-a fost atribuită.

Totuşi, judecătorii arată că angajatorii sunt responsabili pentru orice accident care se petrece în timpul unei călătorii de afaceri.

Bărbatul, pe numele lui Xavier X, lucra ca inginer pentru TSO, o companie care oferă servicii de întreţinere a căilor ferate, cu sediul la Paris. El a murit într-o cameră de hotel, în timpul unei călătorii de afaceri în 2013, în ceea ce angajatorul a numit ”o relaţie extraconjugală cu o persoană străină”.

După moartea lui, compania de asigurări de sănătate de stat a transmis că moartea bărbatului a survenit în timpul unui act firesc, precum ar fi ”făcutul unui duş sau mâncatul”. În Franţa, un angajat care se află în timpul unei călătorii de afaceri are dreptul de a primi o poliţă de asigurare pe parcusul întregii şederi.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!
loading ..


Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
28.02.2020 09:22 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce Dodon se arunc...

24.02.2020 09:32 Nicolae Negru Nicolae Negru // 100 de zile cu Guver...

21.02.2020 08:59 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cazul Irinei Rimes, ...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Aureliu Ciocoi, trebuie să-și dea demisia, după ce a declarat că armata rusă a intervenit în războiul din Transnistria pentru „a opri vărsările de sânge”?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md