12:35:34 21.07.2024
Stiri

A murit de cancer la 46 de ani și a lăsat un bilet emoționant pentru soțul ei și cei doi copii ai lor. Mesajul ei s-a viralizat imediat

Știri 03.10.2018 15:19 Vizualizări2514 Autor: Ziarul National


A murit de cancer la 46 de ani și a lăsat un bilet emoționant pentru soțul ei și cei doi copii ai lor. Mesajul ei s-a viralizat imediat Sursa: libertateapentrufemei.ro

Jenny Thirlaway, mama unor băieți gemeni, a fost diagnosticată cu o formă rară de cancer, în urmă cu un an. Însă, aceasta a pierdut lupta cu boala, la începutul săptămânii. Ea a lăsat un mesaj emoționant familiei ei și tuturor celor care au cunoscut-o, acesta viralizându-se imediat pe rețelele de socializare.

Jenny a murit marți, la 46 de ani, la doar un an după ce a fost diagnosticată cu cancer de colon incurabil. O postare publicată pe blogul ei la o zi după ce a murit și a strâns numeroase comentarii emoționante și peste 3.000 de like-uri, viralizându-se imediat.

Femeia, în vârstă de 46 de ani, din Anglia, a ținut să-i menționeze soțului ei, Scott, în postare că el nici măcar nu-și poate da seama cât de mult îi va lipsi și a ținut să le amintească gemenilor ei, în vârstă de nouă ani, „ce loc minunat este lumea în care trăim”.Le-a cerut prietenilor să facă trei lucruri pentru ea

„Așadar, draga mea familie, dacă citiți acest post, înseamnă că eu am părăsit această lume și călătoria aia pe care am început-o mai bine de un an a luat altă direcție. Am câteva cuvinte de spus. Vă mulțumesc că ați fost în această călătorie cu mine, mi-ați adus toți bucurie în viața mea, într-un fel sau altfel, și vă sunt foarte recunoscătoare pentru asta.

Scott, jumătatea mea incredibilă, îți mulțumesc că ai fost lângă mine și că m-ai învățat lecții cu răbdare, fiind umil și demn. Nu ai idee cât de mul îmi vei lipsi. Știu cu toată inima mea, mintea și sufletul meu că cei doi copii ai noștri sunt pe mâini bune avându-te pe tine ca tată.

Mamă și tată. Vă mulțumesc pentru tot ce ați făcut pentru mine. M-ați învățat așa multe lucruri și ultimele săptămâni au fost foarte speciale. Molly și Jack sunt norocoși că vă vor avea în continuare în viețile lor. (…) Sunt o femeie mult mai diferită acum când vă părăsesc față de cum eram când am început acest blog și asta într-un sens pozitiv. Vă mulțumesc pentru asta.

Însă, vreau să vă cer trei lucruri azi:

Ieșiți în oraș și faceți la întâmplare un act de bunătate pentru cineva. Doar alegeți un străin și faceți ceva bun pentru el.

Pentru toate doamnele de aici, rujul roșu este obligatoriu azi.

Ultimul, dar nu cel din urmă, mergeți într-un bar și comandați un amaretto sour și faceți un toast pentru iubire, bunătate, prietenie și distracție.

Mulțumesc, prietenii mei pentru această călătorie incredibilă. Multă iubire”, a scris femeia.

Sursa: libertateapentrufemei.roParteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.07.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Trilaterala

15.07.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Fasciștii ruși dau l...

12.07.2024 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Loialitatea lui Alex...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md