13:43:24 15.06.2024
Stiri

S-a vindecat de cancer folosind ulei de canabis

Știri 15.01.2019 11:03 Vizualizări4873 Autor: Ziarul National


S-a vindecat de cancer folosind ulei de canabis Sursa: bzc.ro

Joy Smith, o femeie de 52 de ani din Marea Britanie căreia medicii îi mai dădeau doar șase săptămâni de trăit, susține că s-a vindecat de cancer cu ajutorul unui tratament pe bază de ulei de canabis. Ea a decis să apeleze la această formă alternativă de terapie după ce a citit despre cazuri similare, iar acum a hotărât să își spună povestea pentru a populariza folosirea acestei substanțe minune și pentru a transmite că oricând există speranță.

În august 2016, Smith a fost diagnosticată cu cancer la stomac în ultima fază, neoperabil. Disperată să găsească o soluție, britanica a apelat la un tratament cu ulei de canabis, în paralel cu chimioterapia. Acum, la doi ani și jumătate după începerea terapiei, aceasta este descrisă de doctori drept „cea mai norocoasă femeie din lume”, întrucât boala a intrat în remisie.

„Este un miracol, doctorii îmi spun Wonder Woman (femeia minune). Uleiul de canabis este soluția, oamenii mor, iar chimioterapia nu îi ajută”, spune Joy Smith.

Vorbind despre uleiul de canabis, femeia spune că nu ar mai trăi astăzi dacă nu ar fi folosit această substanță. „Când ți se dau șase săptămâni de trăit, crede-mă că încerci orice. Și eu eram puțin sceptică la început, pentru că nu mai luasem așa ceva, dar astăzi recunosc că nu aș fi aici dacă nu ar exista această substanță. Și vreau să spun tuturor acest lucru”, a declarat Smith.

Femeia își amintește că în momentul în care a fost diagnosticată cu cancer în fază terminală, doctorii i-au spus că ședințele de chimioterapie i-ar prelungi puțin durata vieții, însă nu ar reuși să o vindece. Când a aflat că suferă și de sepsis (sindrom clinic cauzat de un răspuns inflamator exagerat al organismului-gazdă la o infecție), Smith a decis să înceapă tratamentul cu ulei de canabis.

„La început nu voiam să iau, nu știam ce este. Dar apoi m-am interesat dacă cineva s-a vindecat de cancer folosind ulei de canabis și am început și eu tratamentul. E imposibil, dar am învins știința. Prietenii îmi spun că, dacă putea să o facă cineva, eu eram acea persoană. Și iată-mă, sunt încă aici”, a explicat Smith.

Faptul că s-a vindecat de cancer folosind ulei de canabis a surprins-o chiar și pe Joy Smith însăși, care deja apucase să își îndeplinească ultimele dorințe, așa-zisul „bucket list” pe care oamenii și-l întocmesc atunci când știu că urmează să moară în curând. „Am făcut tot ce am vrut să fac”, conchide femeia.

Uleiul de canabis este un supliment natural cu multiple proprietăți benefice pentru organism, confirmate de numeroase studii clinice internaționale. Întrucât acesta nu conține THC, nu are efecte psihotrop, fiind 100% legal și benefic pentru organism. Dacă și tu vrei să te bucuri de avantajele miraculoase ale acestei substanțe, trebuie să alegi produse certificate, cu o concentrație cât mai apropiată de 100%.

Sursa: bzc.roParteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
14.06.2024 09:03 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce diferă preferi...

10.06.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Europenii vor schimb...

08.06.2024 14:24 Ziarul National Nicolae Enciu // 80 de ani de la deba...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md