18:44:19 17.06.2024
Stiri

Descoperire uriașă // Leacul pentru cancer ar putea fi disponibil în 2020

Știri 31.01.2019 10:02 Vizualizări2964 Autor: Ziarul National
Descoperire uriașă // Leacul pentru cancer ar putea fi disponibil în 2020 Sursa: ciao.ro


Un tratament incredibil ar putea pune capăt maladiei înfiorătoare care face anual milioane de victime.

Leacul pentru cancer va fi disponibil în farmacii, în 2020, susțin oamenii de știință din Israel. Un asemenea anunț i-a luat pe nepregătite pe mulți, în special pe bolnavii care nu mai vedeau nicio șansă să se vindece.

Oamenii ce suferă de această cumplită maladie au acum speranța unei noi vieți. Acest tratament ar putea intra pe piață începând cu anul viitor, iar cercetătorii sunt de părere că acționează din prima zi de la administrare.

Totodată, tratamentul va începe să funcționeze încă din primele ore de la administrare și se va extinde pe parcursul a câtorva săptămâni. Efectele adverse vor fi și ele minime, pentru ca pacientul să nu resimtă stările de rău frecvent întâlnite la tratamentele clasice împotriva cancerului.

Specialiștii mai sunt de părere că tratamentul nu va costa mai mult față de alte tratamente disponibile în momentul de față pe piață. Acesta poartă denumirea de „MuTaTo” sau „multi-target toxin” și utilizează o schemă care combină utilizarea peptidelor anticancerigene și a unei toxine care suprimă celulele canceroase.

Schema de tratament va fi personalizată în funcție de bolnavul căruia îi va fi administrat, în funcție de tipul de maladie de care suferă. Mai mult, administrarea poate fi oprită la doar câteva săptămâni de la debut pentru că va da roade. Savanții au făcut până acum experimente pe șoareci de laborator. În urma testelor, ei au fost de părere că tratamentul a inhibat creșterea numărului de celule canceroase și nu a avut niciun efect negativ asupra celulelor sănătoase din organism.

Sursa: ciao.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
17.06.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Pentru cine sună ala...

14.06.2024 09:03 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce diferă preferi...

10.06.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Europenii vor schimb...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md