06:39:06 22.10.2021
Stiri

Motivul pentru care unei femei i s-a interzis sa intre în cazino

Știri 17.01.2019 15:02 Vizualizări1217 Autor: Ziarul National
Motivul pentru care unei femei i s-a interzis sa intre în cazino Sursa: avantaje.ro


Trist, dar adevărat. La începutul acestui an, trei prietene au decis să-și petreacă seara într-un cazinou. Uneia dintre ele i-a fost însă refuzată intrarea pentru că avea capul acoperit cu o eșarfă. Anne, o femeie de 30 de ani, se recupera după un cancer și obișnuia să-și ascundă părul scurt și degradat cu o eșarfă.

„M-am simțit umilită. Eram mânioasă. Îmi cer iertare că am avut cancer”, declara femeia într-un interviu pentru www.ladepeche.fr. Când a vrut să intre în cazinou, i s-a spus că nu are voie cu capul acoperit. „Am crezut că este o glumă”, spune femeia. Fiind o clientă fidelă a cazinoului, ea nu era deloc străină de regulament. Totuși, în ciuda fidelității sale față de cazinou, nu i s-a permis accesul decât cu condiția de a-și descoperi capul.

În aceste condiții, Anne a cerut să vadă pe cineva din conducere. „A coborât cineva din conducere și mi-a spus că regulamentul este clar și că trebuie să mi se vadă clar fața atunci când intru în cazinou, că nu pot purta nimic pe cap și că nu poate face excepție pentru nimeni”, spune femeia pentru sursa citată.

„Această atitudine te poate trimite din nou în brațele bolii. Vă dați seama? Eu sunt bine, sunt în formă azi, dar imaginați-vă o femeie care este în suferință. O astfel de atitudine nu îi este benefică”, spune Anne indignată.

Conducerea cazinoului și-a recunoscut greșeala și și-a prezentat scuze.

Reprezentanții cazinoului au venit însă cu o explicație, care să justifice această situație neplăcută. „Am readus la cunoștința personalului regulamentul nostru. Acum este clar: Bărbații nu au voie cu capul acoperit în cazinou, acest lucru nu se aplică și femeilor. Ele pot avea capul acoperit, este suficient doar să li se vadă fața”, au precizat reprezentanții cazinoului.

„Fețele clienților trebuie să se vadă clar pe camerele de supraveghere din interior pentru a putea fi recunoscuți în caz de probleme. Femeia ar fi trebuit să poată intra în cazinou. Agentul care i-a interzis accesul în interior va fi sancționat. Ne pare foarte rău pentru acest incident și o vom contacta pe clientă în cel mai scurt timp“, a adăugat reprezentantul cazinoului.

Anne a rămas însă, cu un gust amar în urma acestui incident: „Boala n-a reușit să mă doboare. Nici incidentul ăsta n-o va face. Atât că acest gen de eveniment n-ar mai trebui să se producă niciodată”, concluzionează femeia.

Sursa: avantaje.ro

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Chère Caroline 28.02.2020 01:58

CUM DR ODION MĂ AJUTĂ ÎNTRUCEȘTE-MĂ EX EXITIATOR ÎNAPOI. O MULȚUME FĂRĂ MULȚI DE DR ODION PENTRU RESTAURAREA FAPTĂȚII ÎN FAMILIA MEA. Sunt foarte recunoscător dr. ODION pentru munca deosebită pe care a făcut-o pentru mine și familia mea. Am fost căsătorită 19 ani până când o femeie a venit și mi-a distrus căsnicia și familia. Ultimii ani au fost tristi pentru mine fara sotul meu. Sunt foarte recunoscător și recunoscător pentru DR ODION. De când a lucrat pentru mine, soțul meu s-a întors la mine și la copiii noștri, rugându-ne să-l iertăm. Înainte de a contacta DR ODION, soțul meu mă ura în măsura în care nici măcar nu voia să mă mai vadă. Înainte de revenirea soțului meu eram foarte jos, frustrat și singur. Cealaltă femeie era întotdeauna în cale. DR ODION mi-a dezvăluit că această femeie îmi ținea soțul departe și chiar mă făcea să fiu bolnavă. Am găsit DR ODION prin recomandarea unui prieten. La început nu eram sigur pentru că mă îndoiam de turnarea vraja. După consultația DR ODION, mi-a spus că doamna a aruncat o vrajă soțului meu doar pentru a-l păstra doar pentru el și mi-a spus articolele pe care trebuie să le cumpăr. La 2 zile după ce DR ODION și-a aruncat vraja, soțul meu s-a întors la mine în genunchi și a început să mă roage iertare. Sotul meu imi spune si imi arata zilnic cat de mult ma iubeste si chiar vreau sa spun un lucru foarte mare multumiri lui DR ODION. Avem chiar un succes mare de bani. Viața mea despre care am crezut că s-a terminat este acum o viață fericită alături de soțul meu și de copiii noștri. Vă rog, dacă aveți o problemă ca și cum am avut chiar divorț, contactați imediat DR ODION. El îți va schimba viața pentru totdeauna, iar cea mai bună parte este că munca sa nu dăunează nimănui. Contactați-l imediat prin e-mail: (drodion60@yandex.com) sau sunați / Whattsapp numărul său de telefon mobil +2349060503921 contactați-l acum și problemele dvs. vor fi rezolvate pentru totdeauna. Vă mulțumim încă o dată DR ODION pentru marea ta muncă

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
18.10.2021 09:10 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce Natalia Gavril...

15.10.2021 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Al doilea război eco...

11.10.2021 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cazul Stoianoglo, dr...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că Alexandr Stoianoglo trebuie să se întoarcă la conducerea Procuraturii Generale?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md