21:52:22 17.04.2024
Stiri

Motivul pentru care unei femei i s-a interzis sa intre în cazino

Știri 17.01.2019 15:02 Vizualizări2126 Autor: Ziarul National
Motivul pentru care unei femei i s-a interzis sa intre în cazino Sursa: avantaje.ro


Trist, dar adevărat. La începutul acestui an, trei prietene au decis să-și petreacă seara într-un cazinou. Uneia dintre ele i-a fost însă refuzată intrarea pentru că avea capul acoperit cu o eșarfă. Anne, o femeie de 30 de ani, se recupera după un cancer și obișnuia să-și ascundă părul scurt și degradat cu o eșarfă.

„M-am simțit umilită. Eram mânioasă. Îmi cer iertare că am avut cancer”, declara femeia într-un interviu pentru www.ladepeche.fr. Când a vrut să intre în cazinou, i s-a spus că nu are voie cu capul acoperit. „Am crezut că este o glumă”, spune femeia. Fiind o clientă fidelă a cazinoului, ea nu era deloc străină de regulament. Totuși, în ciuda fidelității sale față de cazinou, nu i s-a permis accesul decât cu condiția de a-și descoperi capul.

În aceste condiții, Anne a cerut să vadă pe cineva din conducere. „A coborât cineva din conducere și mi-a spus că regulamentul este clar și că trebuie să mi se vadă clar fața atunci când intru în cazinou, că nu pot purta nimic pe cap și că nu poate face excepție pentru nimeni”, spune femeia pentru sursa citată.

„Această atitudine te poate trimite din nou în brațele bolii. Vă dați seama? Eu sunt bine, sunt în formă azi, dar imaginați-vă o femeie care este în suferință. O astfel de atitudine nu îi este benefică”, spune Anne indignată.

Conducerea cazinoului și-a recunoscut greșeala și și-a prezentat scuze.

Reprezentanții cazinoului au venit însă cu o explicație, care să justifice această situație neplăcută. „Am readus la cunoștința personalului regulamentul nostru. Acum este clar: Bărbații nu au voie cu capul acoperit în cazinou, acest lucru nu se aplică și femeilor. Ele pot avea capul acoperit, este suficient doar să li se vadă fața”, au precizat reprezentanții cazinoului.

„Fețele clienților trebuie să se vadă clar pe camerele de supraveghere din interior pentru a putea fi recunoscuți în caz de probleme. Femeia ar fi trebuit să poată intra în cazinou. Agentul care i-a interzis accesul în interior va fi sancționat. Ne pare foarte rău pentru acest incident și o vom contacta pe clientă în cel mai scurt timp“, a adăugat reprezentantul cazinoului.

Anne a rămas însă, cu un gust amar în urma acestui incident: „Boala n-a reușit să mă doboare. Nici incidentul ăsta n-o va face. Atât că acest gen de eveniment n-ar mai trebui să se producă niciodată”, concluzionează femeia.

Sursa: avantaje.roParteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md