16:46:47 20.05.2019
 
Stiri

Voronin împlinește 77 de ani: „Din partea tovarășilor, de la fidela echipă a părtașilor de idei...”. Cum l-au felicitat colegii de partid

Politică 25.05.2018 14:02 Vizualizări1372 Autor: Ziarul National
Voronin împlinește 77 de ani: „Din partea tovarășilor, de la fidela echipă a părtașilor de idei...”. Cum l-au felicitat colegii de partid Tribuna

Liderul comuniștilor, Vladimir Voronin, împlinește astăzi 77 de ani. Cu această ocazie, colegii de la partid i-au transmis mai multe felicitări „fierbinți” care au fost publicate pe siteul oficial al PCRM.

Pline de patos și adresări sovietice, comuniștii din teritoriu îi urează lui Voronin „sănătate de fier”, „bunăstare în viață”, „bucurii”, „demnitate” etc. și chiar îi dedică versuri.

„Voronin atât de tânăr! Octombrie ne așteaptă! Tot așa înainte!”, i-au scris comuniștii de la Dubăsari.

„Sunteți o personalitate proeminentă și neordinară. Nici pentru o clipă nu ați încetat să vă gândiți la mult iubita noastră țară, la integritatea ei, la păstrarea și dezvoltarea obiceiurilor și tradițiilor moldovenești. Lista contribuției Dumneavoastră în istoria țării noastre este imensă și nu poate fi redată într-un scurt mesaj de felicitare. Astăzi, mai mult ca niciodată, țara are nevoie de acțiunile Dumneavoastră active de rezistență împotriva acestei ciume criminale, care distruge tot ce este sănătos, tot ce este uman!
Vă dorim sănătate de fier, ani mulți și frumoși, fericire, pace și bunăstare, răbdare, forțe și Victorii curânde!”, au ținut să-i transmită și comuniștii din sectorul Centru al capitalei.

„În această minunată zi, vă dorim, Vladimir Nicolaevici, multă sănătate, mulți ani de viață, elan comsomolist și energie nesecată în cauza dreaptă de luptă pentru independență și suveranitate, pentru prosperarea țării noastre și pentru bunăstarea cetățenilor ei!”, i-au urat și comsomoliștii din partid.

Colegii de partid ai lui Voronin de la Soroca îi atribuie liderului comunist evenimente istorice chiar: „Dacă nu ar fi fost principialitatea Dumneavoastră, voința nestrămutată și dorința de a schimba viața din țară spre bine, rar cine și-ar mai fi amintit de faptul că, în ziua de 30 aprilie 1945, de asupra reichstagului a fost arborat Drapelul Roșu. Și rar cine și-ar fi amintit de unde a început Moldova noastră și că noi suntem moldoveni și vorbim limba moldovenească. Dumneavoastră sunteți un om dur, dar cu dreptate, un lider înțelept, dar, de rînd cu asta, noi simțim dragostea și respectul pe care le aveți față de noi”.

Bineînțeles, ziua de naștere a lui Voronin nu putea să treacă fără un mesaj languros de la ziarul de partid „Comunistul”, care îl asigură pe sărbătorit că în aceste cuvinte „nu există nici fățărnicie, nici idolatrie, nici conjunctură”.

„Școala (a lui Voronin - n.r.) pe care nu oricine e capabil s-o treacă. În calea sa politică și de viață, el a avut mulți «condrumeți de partid», care, într-un moment sau altul, au sărit din acest tren. Dar, în pofida acestui fapt, trenul își urmează itinerarul, înaintând spre scopul său, pentru a obține în luptă, — și în timpul guvernării, și în opoziție, — soluționarea principalei probleme, aceasta fiind una de importanță majoră, și anume: construirea unui stat pentru oameni, în care fiecare să se simtă om prețuit și respectat”.


Prietenii tăi merită să știe ASTA!Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
20.05.2019 09:18 Nicolae Negru Degeaba ne numim unioniști…

17.05.2019 09:27 Nicolae Negru De ce suferim? De oligarhie sau prostie?

15.05.2019 08:02 Vitalie Hadei ANALIZĂ // Portretul PSIHOLOGIC al lu...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Ce alianță de guvernare credeți că va fi mai benefică pentru R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md