05:00:58 08.04.2020
 
Stiri

Voronin, FĂRĂ MILĂ: Mișin i-a scris un mesaj „cu PATOS”. Ce i-a răspuns comunistul

Politică 24.09.2014 12:53 Vizualizări1873 Autor: Raisa Lozinschi
Voronin, FĂRĂ MILĂ: Mișin i-a scris un mesaj „cu PATOS”. Ce i-a răspuns comunistul


Fostul comunist Vadim Mișin i-a scris un mesaj „cu patos” liderului comuniștilor Vladimir Voronin, iar ultimul i-a „scris cu mâna lui” un răspuns în care i-a amintit de „trădarea partidului”.

Vladimir Voronin a declarat, astăzi, într-o conferință de presă, că deputatul neafiliat Mișin vorbea în scrisoarea lui despre „situația dificilă de pe eșichierul de stânga” și îl îndemna pe liderul comunist „să ne pătrundem de responsabilitate, să conștientizăm pericolul pentru țară și popor”. „Dacă flancul stâng nu se unește, apoi e hana (gata – n.r.) cu noi”, zice Voronin că i-a scris Mișin.

Liderul comuniștilor a ținut să-i răspundă personal lui Vadim Mișin. „I-am scris cu mâna mea că trebuia să se gândească la asta atunci când a rupt acest flanc stâng și când a adus daune acestei țări. Acum, vor pe spatele cuiva să intre în Parlament să-și rezolve problemele personale. Bine că au plecat toți, inclusiv Dodon”, a declarat Vladimir Voronin.

Comunistul a amintit mai multe situații din Parlament când, la problemele puse în discuție de comuniști, și Mișin, și liderul socialiștilor Igor Dodon „cu podruștele (prietene – n.r.) lui” părăseau în mod demonstrativ sala de ședințe.

Menționăm că, după ce Partidul Comuniștilor a pierdut puterea, opt deputați s-au desprins de fracțiunea comuniștilor în ultimii ani, iar alți membri marcanți au renunțat la PCRM.

În conferința de presă de azi, Vladimir Voronin a criticat actuala guvernare, a menționat că PCRM se pronunță pentru „statalitatea R. Moldova” și a îndemnat jurnaliștii „să voteze pentru PCRM”.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!
loading ..

Stiri relevante

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
06.04.2020 09:28 Nicolae Negru Nicolae Negru // Statuia mareșalului ...

04.04.2020 18:14 Ziarul National Victor Chirilă // Creditul rusesc est...

03.04.2020 09:36 Nicolae Negru Nicolae Negru // Starea de sănătate a...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți mulțumiți de felul în care acționează autoritățile R. Moldova pentru combaterea extinderii pandemiei de COVID-19?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md