04:10:42 08.04.2020
 
Stiri

Voronin DEZVĂLUIE de ce a plecat Neguță la socialiști

Politică 07.10.2014 11:37 Vizualizări1456 Autor: Stela Mihailovici
Voronin DEZVĂLUIE de ce a plecat Neguță la socialiști


Liderul Partidului Comuniștilor, Vladimir Voronin, afirmă că formațiunea nu a suferit o mare pierdere după plecarea fostului ambasador al R. Moldova în Rusia, Andrei Neguță, care a decis să facă parte din echipa Partidului Socialiștilor.

Voronin a dezvăluit care au fost motivele ce l-au determinat pe Neguță să plece din PCRM. „El a cerut să fie inclus pe lista electorală a partidului nu mai jos de locul 20 și să fie ulterior inclus obligatoriu în Comisia parlamentară pentru relații externe”, afirmă fostul președinte.

Politicianul a precizat că Andrei Neguță a avut o discuție scurtă cu Galina Balmoș, după care a anunțat că părărsește partidul. „A venit cu cererea scrisă, dar nu era indicată data. După ce a vorbit cu doamna Balmoș, a scris data și a prezentat cererea la Comitetul Central al partidului”, spune Voronin.

Liderul PCRM a adăugat că, în viitorul apropiat, urmează a fi exclus din partid și deputatul Grigore Petrenco care a anunțat că se alătură echipei lui Renato Usatîi. Organizația primară de partid din care face parte Petrenco urmează să ia o decizie imediat ce Comisia Electorală Centrală va finaliza procedura de înregistrare a Partidului Comuniștilor în calitate de concurent electoral.

„Petrenco este membru de rând al partidului și decizia de excludere a sa nu se ia la Comitetul Central, dar la organizația primară”, a precizat Voronin.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!
loading ..

Stiri relevante

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
06.04.2020 09:28 Nicolae Negru Nicolae Negru // Statuia mareșalului ...

04.04.2020 18:14 Ziarul National Victor Chirilă // Creditul rusesc est...

03.04.2020 09:36 Nicolae Negru Nicolae Negru // Starea de sănătate a...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți mulțumiți de felul în care acționează autoritățile R. Moldova pentru combaterea extinderii pandemiei de COVID-19?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md