06:08:54 17.04.2024
Stiri

FOTO // Vlad Filat a fost BĂTUT la penitenciar? „A avut loc un mic accident și va fi examinat de medicii neurologi”

Politică 16.03.2016 11:30 Vizualizări11185 Autor: Ziarul National
FOTO // Vlad Filat a fost BĂTUT la penitenciar? „A avut loc un mic accident și va fi examinat de medicii neurologi”


UPDATE 16.00. Deputatul Vlad Filat a fost adus în jurul orei 14.00 la Institutul de Neurologie și Neurochirurgie Chișinău. Chiar dacă a mers la spital pentra a face unele investigații medicale, politicianul a fost însoțit, la fel ca și la ședințele de judecată, de mai mulți marcați înarmați.
Liderul PLDM, deputatul Vlad Filat, urmează să fie examinat astăzi de medicii de la Institutul de Neurologie și Neurochirurgie Chișinău, a declarat avocatul Igor Popa.

Acesta a menționat că în Penitenciarul nr. 13 a avut loc un mic accident cu implicarea lui Vlad Filat. „A avut loc un mic accident și va fi examinat de medicii de la Institutului de Neurologie și Neurochirurgie de pe strada Korolenko. După ce medicii de acolo vor veni cu concluziile lor, atunci voi veni cu informații noi”, a spus Popa.

Vlad Filat va merge la Institutul de Neurologie și Neurochirurgie astăzi, la ora 14.00.

Menționăm că reprezentanții Penitenciarului nr. 13 au declarat pentru Jurnal TV că politicianul s-ar fi lovit la cap „în timp ce ducea gunoiul”.

Ieri, în postarea sa de pe Facebook, Vlad Filat presupunea că, după aceste declarații, în celulă îi va fi adus un recidivist periculos: „Cred că în curând în celulă va fi plasat un recidivist periculos, așa cum s-a mai întâmplat, ca să am grijă ce vorbesc data viitoare”.

Sursele Ziarului NAȚIONAL afirmă, însă, că persoana din celula lui Vlad Filat este un recidivist și a fost acuzată de viol, în baza art. 172 - acţiuni violente cu caracter sexual.

Departamentul Instituții Penitenciare neagă faptul că în celula deputatului a fost plasat un recidivist periculos încă săptămâna trecută, imediat după ce Filat a declarat presei că va face dezvăluiri despre cine a furat, de fapt, miliardul din sistemul bancar. „Da, el se află în celulă cu o altă persoană, dar aceasta nu este recidivistă”, a spus pentru Ziarul NAȚIONAL șefa Serviciului de presă de la DIP, Natalia Bucur-Bandas. Întrebată dacă cel care se află în celulă cu Vlad Filat ar fi ajuns după gratii pentru viol, Natalia Bucur-Bandas a spus că nu știe, pentru că „acestea sunt date cu caracter personal”.

CITIȚI și Ce i s-a întâmplat lui Vlad Filat în penitenciar? Varianta oficială a Departamentului Instituții Penitenciare


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md