09:38:18 22.02.2024
Stiri

Sugestia unui fost PREMIER pentru primarul general Ion Ceban: Să-și rupă de la gât PIATRA cu numele Dodon. Aceasta e cea mai mare problemă a lui Ceban

Actualitate 14.07.2021 10:11 Vizualizări2707 Autor: Ziarul National
Sugestia unui fost PREMIER pentru primarul general Ion Ceban: Să-și rupă de la gât PIATRA cu numele Dodon. Aceasta e cea mai mare problemă a lui Ceban


Primarul general al capitalei, Ion Ceban, a început transformările în municipiul Chișinău, însă are șanse mici să câștige cel de-al doilea mandat, dacă nu se rupe definitiv de perdantul Igor Dodon. De această părere este fostul premier și lider al Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), Vlad Filat.

„Nu-l cunosc pe Ion Ceban, pentru ca să mă pronunț în privința lui, dar trebuie să recunosc că în oraș sunt anumite schimbări. Ar fi incorect să nu recunoaștem lucrul acesta. Totodată, eu cred că, dacă domnul primar va continua să fie cu această piatră la gât cu numele Dodon, pentru alegerile viitoare va avea o mare problemă. Și aici nu ține de Moscova, de Bruxelles de Washington sau alte capitale”, a spus Filat ieri-seară, în cadrul unei emisiuni de la N4.

Citește și: DOC // În Chișinău ar putea fi declanșat un REFERENDUM de DEMITERE a primarului general Ion Ceban: „Insistăm ca cererea să fie acceptată, altfel vom PROTESTA, inclusiv vom bloca străzile”

Potrivit sursei citate, Ceban are nevoie de un nou sprijin politic, care îl va ajuta să continue transformările din oraș.

„Dacă dânsul își va crea un sprijin politic, care îl va ajuta să continue ceea ce face acum în oraș, atunci el are șanse să-și continue activitatea. Dar la ora actuala are o mare problemă – traficul din oraș. Se spune că sunt multe mașini. El trebuie să aibă grijă de această problemă, trebuie să găsească soluții și la această problemă. Dar cea mai mare problemă a lui este acum Dodon. De altfel ca și pentru PSRM și mulți alții din teritoriu”, a conchis Filat.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin în persoană și...

16.02.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Testul funcțional

12.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Relații paradoxale, ...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md