19:00:33 09.07.2020
 
Stiri

VIDEO // Notarul Olga Bondarciuc susține că este HĂRȚUITĂ de Veaceslav Platon și omul său de încredere, Nicolae Curtoglo: „Mi-a spus că, în curând, Platon va ieși din închisoare și mă va DISTRUGE”

Actualitate 02.06.2020 12:34 Vizualizări1098 Autor: Ziarul National
VIDEO // Notarul Olga Bondarciuc susține că este HĂRȚUITĂ de Veaceslav Platon și omul său de încredere, Nicolae Curtoglo: „Mi-a spus că, în curând, Platon va ieși din închisoare și mă va DISTRUGE” Captură


Controversatul om de afaceri Veaceslav Platon, supranumit „raiderul nr. 1 din spațiul CSI”, și-ar fi reluat metodele sale de presiuni și amenințări, chiar dacă încă nu a ieșit din închisoare. Cel puțin, așa acuză notarul Olga Bondarciuc. Într-o înregistrare video postată pe Facebook, Bodarciuc vorbește despre presiuni și amenințări deschise din partea lui Platon prin intermediul persoanei sale de încredere, Nicolai Curtoglo. Aceasta ar fi fost impusă să semneze o declarație falsă în favoarea deținutului Platon.

Olga Bondarciuc precizează că a fost invitată la o discuție de Curtoglo, care i-a spus că în curând Platon va ieși de la închisoare și i-a cerut să semneze un document elaborat de avocații acestuia, prin care ea trebuia să declare că mai multe acte notariale pe care le-a autentificat au fost făcute la comanda lui Vlad Plahotniuc și a lui Ilan Șor împotriva lui Platon.

„Curtoglo mi-a transmis un mesaj din partea lui Platon că, dacă nu voi face asta, atunci mă va distruge”, spune cu lacrimi Olga Bondarciuc, menționând că viața sa, a copilului și a familiei sale sunt puse în pericol.

Totodată, ea vorbește despre o autentificare notarială în privința companiei ruse „Zenit” și legătura acesteia cu Platon, menționând că oricât nu s-ar lăuda Curtoglo că poate cumpăra orice expertiză grafologică, nu va putea dovedi că acest act nu este original.Astfel, Bondarciuc sugerează că Platon încearcă să ascundă legăturile sale cu „Zenit”, o companie care a avut un rol important în jaful bancar din 2014.

Astfel, Bondarciuc sugerează că Platon încearcă să ascundă legăturile sale cu „Zenit”, o companie care a avut un rol important în jaful bancar din 2014.

Olga Bondarciuc pune la îndoială că astfel de presiuni și șantaj puteau fi coordonate cu instituțiile de stat și cu procurorul general. Aceasta se adresează președintelui Igor Dodon și procurorului general Alexandr Stoianoglo să ia act de această situație și anunță că în curând va depune o plângere.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!
loading ..

Stiri relevante

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
06.07.2020 09:37 Nicolae Negru Nicolae Negru // Deznodământ rapid sa...

05.07.2020 13:59 Ziarul National GOLGOTA BASARABIEI ROMÂNEŞTI // 5-6 i...

03.07.2020 09:33 Nicolae Negru Nicolae Negru // În impas, regimul Do...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Guvernul condus de Ion Chicu trebuie demis?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md