22:17:59 21.08.2019
 
Stiri

VIDEO // Întâmplarea povestită de premierul Filip sătenilor din Sireți: „Nimeni nu e obligat să vorbească de bine Guvernul sau de Parlamentul, însă suntem obligați să vorbim frumos despre țara noastră”

Alegeri 2018 11.02.2019 18:20 Vizualizări504 Autor: Ziarul National
VIDEO // Întâmplarea povestită de premierul Filip sătenilor din Sireți: „Nimeni nu e obligat să vorbească de bine Guvernul sau de Parlamentul, însă suntem obligați să vorbim frumos despre țara noastră” captură

Premierul Pavel Filip consideră că cetățenii R. Moldova nu sunt obligați să vorbească de bine Guvernul sau Parlamentul, însă trebuie să aibă cuvinte frumoase despre republica noastră. Declarația a fost făcută în cadrul unei întâlniri electorale la Sireți, raionul Strășeni.

Premierul a povestit o întâmplare oamenilor prezenți la întâlnirea din circumscripția nr. 20, acolo unde candidează pentru un mandat de deputat.

„Eram plecat într-o deplasare în Italia și am mers cu un taximetrist. Și taximetristul mă întreabă de unde sunt, întrebări din astea simple. I-am zis că vin din Moldova, din Chișinău… A, tu ești din Moldova, a reacționat șoferul, eu în fiecare zi duc moldoveni. Atât de mulți sunt în Italia… Mă întreabă: cum e la voi în Moldova? Îi zic țară ca țară… Și tu iubești țara ta, îți place acolo să trăiești, mă întreabă. Mă uit la el - ce întrebare e asta? Cum să nu-mi iubesc țara mea? Eu o consider cea mai frumoasă! Tu știi ce vin avem noi? Ce locuri frumoase! Și taximetristul a spus un lucru care m-a marcat: Tu ești primul moldovean care vorbește de bine despre Moldova. Din păcate, nu toți înțeleg asta. M-am bucurat să văd că la Sireți oamenii țin la localitatea lor. Și eu știu că împreună putem să dezvoltăm satele noastre”, a spus Pavel Filip.În cadrul aceleiași întâlniri, un pensionar i-a mulțumit premierului pentru faptul că pensiile au fost majorate, iar Filip a spus că e bucuros că aude și cuvinte de laudă la adresa Guvernului. „Pensii, salarii, drumuri. Asta este ceea ce vor oamenii. Nu declarații, ci fapte concrete. I-am spus dlui Constantin din Sireți că, deși pensia dlui s-a mărit, anul acesta va crește și mai mult. Și asta pentru că a mai lucrat 16 ani după pensie, așa că ar putea primi chiar dublu”, a spus Filip.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Stiri relevante
Top stiri

timofei 11.02.2019 19:30

Pavel Filip este un exemplu demn de urmat pentru toti moldovenii din toate colturile lumii!!!!!

Ilie 11.02.2019 21:26

Și are dreptate aici Filip, trebuie fiecare din noi să-și iubească țara indiferent de cine-i la putere și să încercăm fiecare din noi să facem cîte ceva pentru ea nu doar să cerem mereu

pumnal 11.02.2019 21:49

moldovenii mai intorc realitatea italienilor ca astia sa ii jaleasca ce vise pare..

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.08.2019 09:07 Ziarul National După „Alianța Kozak” vine „Planul Koz...

16.08.2019 09:14 Nicolae Negru ACUM-PSRM, divorțul imposibil

12.08.2019 09:29 Nicolae Negru Unirea care ne „dezbină” și kozacioku...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți mulțumiți de numirile guvernării „ACUM”-PSRM de la conducerea Procuraturii Generale, Centrului Național Anticorupție sau a Curții Constituționale?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md