10:59:05 23.08.2019
 
Stiri

Vicepreședintele PAS „distruge sursa” la care face referire spicherul Candu în atacul la adresa Maiei Sandu: „În perioada lui Voronin, era reprezentantul SIS-ului în cadrul Ambasadei noastre la București și un vizitator frecvent al Ambasadei Rusiei”

Politică 20.08.2018 11:00 Vizualizări3703 Autor: Ziarul National
Vicepreședintele PAS „distruge sursa” la care face referire spicherul Candu în atacul la adresa Maiei Sandu: „În perioada lui Voronin, era reprezentantul SIS-ului în cadrul Ambasadei noastre la București și un vizitator frecvent al Ambasadei Rusiei” Facebook
Mihai Popușoi, vicepreședinte PAS

Replicile dure dintre spicherul democrat Andrian Candu, pe de o parte, și conducerea Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), pe de altă parte, continuă.

După ce Andrian Candu a întrebat-o pe lidera PAS, Maia Sandu, „cum rămâne cu integritatea”, făcând referire la legăturile acesteia cu fundația „Open Dialog” a activistei Ludmila Kozlovska, expulzată din Polonia și UE pentru legături cu serviciile rusești, iar politiciana l-a invitat la o dezbatere tv, numindu-l „troll”, în dispută a intervenit și vicepreședintele PAS, Mihai Popușoi.

„În locul unei dezbateri publice, Andrian Candu preferă tactica unui laș ordinar, atacându-și oponenții pe internet cu minciuni sfruntate aidoma un simplu troll. Fiind la coada clasamentului de încredere în persoane publice, Andrian Candu încearcă să atragă atenția asupra domniei sale prin declarații bombastice lansate de la adăpostul contului său de Facebook, ca un adevărat mișel. Însă, cele enunțate de dl Candu nu fac decât să știrbească din demnitatea postului de speaker al Parlamentului, căci propria demnitate l-a părăsit demult. Într-o mostră derizorie de lipsă de imaginație, dl Candu îl tirajează pe un fost angajat al SIS, Alexandru Popescu, un invitat permanent la Publika TV, precum că „anumite forțe ar promova interesele Federației Ruse și ar exista indicii că s-ar pregăti o preluare a puterii la Chișinău”. Din respect pentru funcția de peședinte al Parlmentului, din partea Partidului Acțiune și Solidaritate îi sugerăm acestui politician demagog și businessman prosper să se abțină de la tirajarea calomniilor acestui fost colaborator al SIS. Sau poate trebuie să întelegem că dl Popescu vociferează de fapt planurile guvernării de a ataca tot mai mișelește opozitia și societatea civilă cand acesta spune: „Observăm că are loc promovarea intereselor Rusiei pe filiera organizaţiilor neguvernamentale, sub auspiciul apărării democraţiei”? Deci, dle Candu, cei care apără democrația în Moldova sunt de fapt mâna Moscovei? Să veniți sa le-o spuneți asta oamenilor care vor veni pe 26 august în PMAN în pofida tuturor intimidărilor regimului, dar n-o veți face pentru că sunteți un fricos, exact ca și nănașul dvs.”, a scris Popușoi pe Facebook.

Vicepreședintele PAS ține să scoată la iveală date din „trecutul glorios” al colonelului Popescu, care, în perioada lui Voronin, „era reprezentantul SIS-ului în cadrul Ambasadei noastre de la București, unde a obținut o bogată experiență de colaborare cu serviciile secrete rusești din România”: Colonelul Popescu era un vizitator frecvent al Ambasadei Rusiei la Bucuresti, dar și al unor locații conspirative rusești de la Snagov (evident sub acoperirea unor reședințe ale „Lukoil” sau a altor firme rusești ce activează în România). Dacă vă întâlniți cumva în platoul PublikaTV sau la Nobil, vă sugerăm să-l întrebați pe dl Popescu despre implicarea nemijlocită, împreună cu dl Ostalep și dna Kistruga (foști viceminiștri de Externe) și alți exponenți ai regimului Voronin, în organizarea și finanțarea controversatei „Comunitati a moldovenilor din Romania”. Așadar, sperăm și noi că, după cum spunea și colonelul Popescu la PublikaTV, - „există materiale în cadrul serviciilor noastre care ar trebui să spună dacă există relaţii...” între fostul colonel SIS și serviciile secrete rusești de la București. Dacă aceste documente nu sunt disponibile (sau accesibile) la Chisinău, atunci vă sugeram să apelați la serviciile secrete ale statului român. Vă asiguram că acolo sunt suficiente documente ce atestă adevărul despre misiunea „diplomatică” la Bucuresti a fostului colonel SIS Alexandru Popescu. După ce clarificați aceste și alte aspecte ale activității colonelui SIS Alexandru Popescu la Bucuresti, vă așteptăm, dle Candu, la dezbateri, fie în platoul televiziunii publice sau la oricare altă instituție media, inclusiv PrimeTV – canalul federal rusesc, retransmisia, de altfel foarte profitabilă, a căreia este în continuare încredințată cu generozitate de Kremlin nănașului dvs...”.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!Andrei 20.08.2018 11:34

De ce Maia Sandu nu iese personal la dezbateri pentru a povesti lumii despre relatiile ei cu Rusia? De ce trimite un idiot din PAS, si nu isi asuma ceea ce a facut mai inainte? Este logic. Ea nu vrea sa vorbeasca despre asta, pentru ca e o fatarnica si o lasa.

Tarnacop 20.08.2018 12:04

Moldova - Tara de minuni ! Candu - un minciunos patologic, un pervers moral - acuza de imoralitate,ca si cum o prostituata, o tarfa, mai bine zis, acuza maicile din manastire, de comportament indecent.

Veteran 20.08.2018 12:55

Pentru pemanentul ”comentator” pro-plahotniuc - Andrei. Dacă pe tine e să să te comparăm cu un idiot, ofensăm idiotul.Despre colonelui Popescu, curva apucă projina.Iar faptul că Doamana M. Sandu nu răspunde, este lăudabil. Ea este o adevărată Doamnă, OM și Politician. Nu coadă de câne ca finu candu.

Anton 20.08.2018 13:31

Tarnacop, auzi Maicuta spurcata, o aruncat sefu cotleta si ocuvintat fas!

D. Măraru 21.08.2018 10:25

Peste 90-92 % din populația Republicii Moldova consideră că țara merge pe un drum greșit și îl detestă sau chair îl urăște pe Plahotniuc și pe ortacii lui. Iar acesta își prelungește ”opera”, care zi de zi e tot mai grețoasă. El aruncă miloane de lei pentru aparatul său propagandistic, care de dimineață până seara aruncă zoi asupra opoziției extraparlamentare (nu asupra partidului pro-rus PSRM) și îndeosebi asupra M. Sandu, care e la moment este cel mai promițător politician din RM, recurgând la orice mizerie. Nu starea economiei și corupția va lichida PD-ul, ci acțiunile mizerile la care recurge bosul acetui pașa zis partid. Alegerile primarului orașului Chișinău din iunie 2018 au demostrat acest fapt. A. Năstase a câștigat alegerile nu pentru că e foarte bun, ci pentru că era atacat mizerabil de Plahotniuc și ortacii lui. PUNCTUM.

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
23.08.2019 09:23 Nicolae Negru Ipocrizie, numele tău e Dodon-Sandu-N...

19.08.2019 09:07 Ziarul National După „Alianța Kozak” vine „Planul Koz...

16.08.2019 09:14 Nicolae Negru ACUM-PSRM, divorțul imposibil

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți mulțumiți de numirile guvernării „ACUM”-PSRM de la conducerea Procuraturii Generale, Centrului Național Anticorupție sau a Curții Constituționale?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md