05:41:50 19.07.2019
 
Stiri

FRAUDĂ la BEM. A obținut un credit de 5 milioane de euro, iar gajul a fost de 125 ori mai mic

Advertising 31.03.2015 11:24 Vizualizări7543 Autor: Ziarul National
FRAUDĂ la BEM. A obținut un credit de 5 milioane de euro, iar gajul a fost de 125 ori mai mic

O companie de leasing a obţinut un credit de la BEM în valoare de 5 milioane de euro, gajul fiind de 125 de ori mai mic decât suma contractată.

Stimată redacţie a ziarului «Panorama»!

Vreau să împărtăşesc cu voi o istorie personală despre faptul cum am ajuns ţintă a unui atac raider, pus la cale cu implicarea Băncii de Economii şi companiei Express Leasing (succesorul Consulting Group). Această istorie durează deja peste 10 ani.

Totul s-a început pe 25 iunie 2004, atunci când compania Veneza Z care îmi aparţinea a semnat un contract, prin care îşi asuma statutul de garant al firmei Rafax Trans în cadrul a trei contracte de achiziţionare în rate de la compania Consulting Group a trei vehicule Iveco. Toate contractele au fost semnate pentru o perioadă de trei ani. Compania Rafax Trans avea de achitat 180 mii euro plus dobânda.

În conformitate cu clauzele contractului de fidejusiune, Veneza Z era obligată în termen de 30 de zile în ordinea stabilită să perfecteze gajul imobiliar, şi anume complexul sportiv din Chişinău, care îi aparţinea. Însă conducerea Consulting Group a decis să renunţe de la contractul de fidejusiune între Veneza Z şi Rafax Trans şi de la gaj în favoarea companiei Consulting Group. În schimb, compania s-a adresat la mine cu rugămintea de a le transmite proprietatea în calitate de gaj pentru obţinerea de către Consulting Group a unui credit de la Banca de Economii în valoare de 1,3 milioane de euro pentru o perioadă de trei ani. În schimb, Consulting Group mi-a promis asistenţă în obţinerea unui credit preferenţial, destinat renovării complexului sportiv. Însuşi imobilul a fost evaluat la 632 de mii de lei, care conform cursului de schimb de atunci constituiau aproximativ 40 de mii de euro. Eu m-am interesat de faptul cum poţi obţine un împrumut atât de mare cu un gaj atât de mic. Mi sa spus că acest lucru nu trebuie să mă frământe. Compania Veneza Z şi-a dat acordul pentru transferul imobilului în gajul Băncii de Economii și pe 6 iulie 2004 contractul de gaj a fost semnat.

Apoi, am cerut să mi se prezinte pentru familiarizare şi semnare contractul de credit între Consulting Group şi Banca de Economii în valoare de 1,3 milioane de euro, însă mi s-a spus că el se află la conducere pentru semnare şi îmi va fi prezentat în câteva zile. Toate adresările mele ulterioare către conducerea Consulting Group la subiectul dat nu s-au încununat de succes. Contractul de credit aşa şi nu mi-a fost prezentat pentru semnare. În plus, niciun ajutor în obţinerea creditul promis pentru Veneza Z nu mi-a fost acordat.

Cu un an mai târziu, la 6 iunie 2005, compania Consulting Group din nou s-a adresat la conducerea Veneza Z, de data aceasta cu scopul semnării acordului adiţional la contractul de gaj din 2004. Ei mi-au explicat că pentru rambursarea creditului au nevoie de un alt împrumut de la Banca de Economii deja în valoare de 1,9 milioane de euro, iar pentru aceasta ar trebui reevaluată proprietatea Veneza Z şi din nou gajată.

Eu am refuzat categoric să semnez acordul adiţional, invocând faptul că ultima dată am fost pur şi simplu indus în eroare, când nu mi-au fost prezentate şi nu mi s-a permis să semnez documentele necesare pentru primul împrumut, şi nu vreau să risc cu proprietatea, fără a primi ceva în schimb.

După aceasta, în decurs de o lună, au urmat ameninţări. Mi-au „promis” că, dacă nu voi semna acordul adiţional, vor face aşa ca să rămân fără proprietatea, care deja a fost gajată la bancă, şi nu mă voi alege cu nimic.

Pe 9 august 2005 am fost contactat de o persoană, care s-a prezentat ca fiind jurist al companiei Consulting Group, care mi-a spus că a perfectat toate documentele şi ar trebui să mă prezint la notar pe strada Eminescu, 51, of. 1, pentru semnarea lor. Mi-au reproşat că din cauza mea, adică a refuzului de a semna acordul adiţional, compania achită Băncii de Economii sancţiuni. Am fost nevoit să cedez ameninţărilor şi şantajului şi să semnez documentele.

Am solicitat din nou conducerii Consulting Group să fac cunoştinţă şi să semnez contractele de credit. Mi s-a spus că acestea sunt documente secrete şi Banca de Economii nu permite de a le arăta nimănui.

După toate acestea am înţeles că am fost pur şi simplu minţit şi dus de nas şi nu îmi rămâne decât să aştept anul 2008, când urma să expire termenul contractul de credit şi aş putea, cum mi se părea atunci, să-mi întorc bunul gajat.

În august 2010, din nou m-am adresat la Banca de Economii şi, spre surprinderea mea, am aflat că, în cei şase ani, din 2004 până în 2010, fără consimţământul meu compania Consulting Group a obţinut, folosind în calitate de garanţie proprietatea mea, credite în valoare totală de peste 5 milioane de euro.

După ce în 2004 firma Consulting Group a declarat că proprietatea Veneza Z o interesează doar în calitate de gaj pentru a lua împrumut de la bancă, dar nu şi ca garanţie în cadrul contractului de fidejusiune, în baza căruia compania Rafax Trans a primit în leasing autoturisme Iveco, acest subiect cu achiziţionarea vehiculelor în general nu a fost discutat. Rafax Trans avea relaţii proprii cu Consulting Group, fără vreo implicare din partea mea. Însă, la sfârşitul lunii august 2007, am primit pe neaşteptate o reclamaţie din partea Consulting Group, în care se spunea că firma Rafax Trans nu se achită cu Consulting Group, iar eu, ca fidejusor, trebuie să achit datoria în mărime de 47 de mii de euro. Consulting Group făcea referire la faptul că în 2004 Veneza Z a semnat contractul de fidejusiune şi ar trebui să fie responsabilă de executarea lui, deşi încă de la început, în 2004, aceeaşi companie Consulting Group declara că fidejusiunea nu o mai interesează şi că are nevoie de Veneza Z doar în calitate de întreprindere, care asigură cu gaj creditele în Banca de Economii.

Deja la procesul de judecată am aflat că Consulting Group a primit de la Rafax Trans în jur de 100 de mii de euro în cadrul contractulul de leasing, iar apoi a luat aceste maşini şi le-a vândut altei companii tot cu 100 de mii de euro. Ulterior, Consulting Group continua să afirme că Rafax Trans nu i-a achitat în întregime suma, iar firma Veneza Z ca fidejusor trebuie şi ea să fie responsabilă de aceste datorii prin proprietatea sa, cu ajutorul căreia Consulting Group a obşinut de la Banca de Economii împrumuturi de milioane de euro.

Faptul că termenii contractului de leasing şi contractului de fidejusiune, despre care iniţial Consulting Group declara că nu are nevoie de el, au expirat, reclamantului nu-i păsa.

Din păcate, am fost nevoit să închid firma, să concediez oamenii. Proprietatea până în ziua de azi se află sub arest, conturile bancare sunt închise, nu putem plăti nici măcar impozitele. Plus la toate, s-a inceput calvarul în instanţele de judecată.

Deja trecusem toate etapele sistemului judiciar - Judecătoria Economică ca primă instanţă, Curtea de Apel, Curtea Supremă de Justiţie. În final, cazul a fost trimis spre rejudecare la Judecătoria sectorului Buiucani. Pe 9 octombrie 2014, această instanţă a respins recursul companiei Express Leasing – aşa se numeşte acum Consulting Group - cu solicitarea de a-i plăti 59 de mii de euro. Vreo justificare privind provenienţa acestei sume în dosar lipseşte, după cum a şi indicat instanţa în decizia sa. Juriştii Express Leasing au depus o cerere la Curtea de Apel Chişinău. Pe 28 ianuarie 2015, colegiul în componenţă - Ana Panov, Nicolae Craiu şi Anatolie Minchună - a satisfăcut cererea Express Leasing şi a dispus achitarea de către Rafax Trans şi Veneza Z sumei de 59 de mii de euro plus cheltuielile de judecată. Însăşi şedinţa a fost o farsă. Nu ni s-a permis să ne exprimăm opiniile, să punem întrebări, judecătorii au bombănit ceva sub nas şi au luat în pripă decizia. Şi iată că din nou facem un retur la Curtea Supremă de Justiţie.

Toată această istorie de zece ani ne mărturiseşte despre fărădelegile existente în sistemul bancar şi judiciar al Republicii Moldova. Astazi toate canalele TV vorbesc despre furtul de miliarde de la aceeaşi Bancă de Economii. Eu deja de zece ani savurez din plin tot „deliciul” acestui sistem. Încălcările grave din partea Băncii de Economii şi Consulting Group ne sugerează că este vorba de fraudă şi încercare de atac raider pe cale de conspiraţie. Şi capătul acestei fărădelegi nu se mai vede.

Cu stimă,

Constantin Nichitin

NOTĂ: Redacția nu poartă răspundere pentru conținutul și corectitudinea acestui material

Prietenii tăi merită să știe ASTA!Iulian 31.03.2015 11:52

Dupa cum se vede la BEM aceste fraude se tin in lant. Cred ca cei de la CNA trebuie sa dea mi tare din coate si sa faca ceva in acest sens.

Nicolai 31.03.2015 12:26

Fraților incă o dovadă că acei de la guvernare au fost și sunt in continuare adevărații vinovați de toate fărădelegile ce se intimplă in țara noastră!!!

Mircea 31.03.2015 12:34

Opa! Comuniștii vor să ne explice CUM a fost asta posibil? Dacă tot sunt atât de corecți și „transparenți”, după cum afirmă.

Madalina 31.03.2015 12:46

Tare naivi sunt cei care au crezut că e o chestie recentă, toată scurgerea de bani de la BEM. Aici se lucrează de mult timp, acum cineva pur și simplu o încercat să se spele pe mâini de asta.

Ilie 31.03.2015 12:53

Iata inca o confirmare ca toata operatiune BEM a inceput cu mult timp inainte, iar criza sa acentuat de cind al de dodon in calitate de ministru si Greceanii in calitate de Premier au adoptat o serie de hotariri care au permis ca aceste ilegalitati sa fie posibile.

Sorin 31.03.2015 12:55

Scurt pe doi, mai are cineva dubii ca al de Dodon nu e implicat in aceste scheme? mai cu seama ca el si Shor sunt buni prieteni, acest din urma finantindul in 2011 in timpul campaniei electorale pentru locale.

Andre 31.03.2015 13:14

Peștele se strică de la cap si anume aceasta se intimpla si in cazul fraudei de milioane. Vinovații sunt cei de la guvernarea din anii 2000 adica comuniștii care s-au facut că nici vint rece nui trece in timp ce milioanele curgeau doldora in buzunarele lor!!! Iar acum cind vad ca ii paște periclolul repede gasesc un vinovat- pe Shor care nu are nici o treaba in toata mocirla acesta comunist- socialista!!!

victor 31.03.2015 13:24

asta cum se primeste, ? ei toti astea care raspund de BEM trebu sa fie trasi ln fata legii si judecati, dur.

Andrei 31.03.2015 14:37

S-a gasit o singura persoana sa afirme ca si in 2004 erau fraude mari cu banii, dar toti tac pentru ca cine Dodon va spune ca a fost ceva atunci in timpul comunistilor?

Ana.A 31.03.2015 14:53

Acum Dodon ce ne mai spui??? Cum mai astupi urmele de data aceasta? Minciuna are picioare scurte și pina la urma toti veti fi trasi la raspundere!!!

angelica 31.03.2015 19:11

la BEM se fura de-a binelea inca din anii 2004, iar politicienii nostrii au astat pe pace pina astazi

nelu 31.03.2015 19:13

ce va zice Dodon de data asta pentru a-si spala pacatele?

M.R. 31.03.2015 19:16

evident ca trebuiesc trasi la raspundere cei ce au pornit toata treaba asta si nu invinuiti cei care nu au habar de fraudele de atunci.

Adrei 31.03.2015 20:21

Dodon oare ce va mai zice de data asta? Este clar ca trebuie tras la raspundere acest om, adica acum oamenii de afaceri sunt rai, dar atunci e ok, daca era Dodon si cu comunistii... aceasta scrisoare a deschis ochii tuturor si acum , CE SOLUTII MAI ADUCETI D-LE DODON? SA VA SPUN EU UNA? FARA PREA MULTE DECLARATII GOALE!!!

Andrei 31.03.2015 21:22

BEM-UL este plin de fraude de mult timp, nu de acum, si nu se vede nimic esit din comun la momentul actual

Nicolae 01.04.2015 13:15

Banca de Economii si celelalte 2 banci falimentare trebuie lichidate. De altfel statul va chelltui de pe spatele poporului inca 30 miliarde de lei ,plus la 27 miliarde furate, ca apoi ele sa fie iar furate. aceste banci, daca nu vor fi lichidate, vor fi vesnic furate. Cu alte cuvinte statul va fi vesnic furat.Ele s-au transformat intr-un mecanism comod de furat statul si poporul.

patricia 14.02.2017 19:49

De oferte de împrumut între special grave și rapid Sunteți în căutarea pentru un împrumut de urgență Pentru a stimula dvs. de afaceri - Pentru a renova interiorul apartament,casa,cladire ,etc. - Pentru realizarea unui proiect - Sau pentru alte motive Dar, din păcate banca vă solicită condiții nu sunt în măsură să umple,mai îngrijorare .Suntem, de asemenea, foarte conștient de numeroasele riscuri de fraudă și manipulare care este agresiv pe net și vă promit că comunitatea noastră nu împărtășesc acest lucru pentru că, mai mult decât atât, ne-am angajat, dacă ești sincer asigurare trebuie să vă acorde împrumut, deoarece interesul care va generate acest împrumut ne va ajuta la rândul nostru de a se ocupa de copii orfani și fără adăpost în multe țări. Stimate domnule, vă rog să știți că ne-am angajat să oferindu-vă înapoi zâmbetul Nu ezitați să ne trimiteți cererea dvs. de împrumut E-Mail : faure_patricia@outlook.fr Ce privește...

adams john loan 16.02.2017 14:08

Suntem Organizația creștină formată pentru a ajuta oamenii în nevoie de ajutoare, cum ar fi help.So financiară dacă trec prin dificultăți financiare sau vă aflați în orice mizerie financiară, și aveți nevoie de fonduri pentru a porni propria afacere, Sunteți în căutarea financiară asistență de orice fel? Suntem o firma de împrumut privat, care oferă toate tipurile de împrumut / finanțare pentru toți cei care doresc ajutor financiar. sau daca este greu pentru a obține împrumut de capital de la băncile locale, pentru Biblia spune: "" Luca 11:10 Oricine care cere primește; cine caută găsește; și celui ce bate, ușa va fi deschisă ", asa ca nu lasa aceste oportunitate va trece prin pentru că Isus este același ieri, azi și în veci more.Please acestea este pentru minte grave și Dumnezeu Oamenii se tem, va sunt aici pentru ai ajuta pe cei care au nevoie de ajutor. E-mail; adamsjohnloanfirm@hotmail.com

kimberly 07.03.2017 16:03

Buna ziua Ma numesc Kimberly Mcpherson Vreau să-i mulțumesc MAI CÂMP FINANCE FIRMEI m-ai ajutat cu fondurile mele de împrumut de $ 60,000.00 după ce a fost scammed atât de mult timp, dacă sunteți interesat de un împrumut, vă rugăm să-l contactați, astfel încât el te poate ajuta, de asemenea, prea împrumutul său face nu ia mult timp în 24 de ore timp de împrumut meu a fost în contul meu pe oricine care au nevoie de un împrumut de urgență și de încredere ar trebui să-l contacteze acum el este trimis un Dumnezeu și o persoană bună e-mail lui este loan3568@gmail.com sunt fericit să împărtășesc această mărturie cu privire internet, pentru că el ma ajutat, dacă într-adevăr nevoie de ajutor, fără a fost scammed așa cum am fost scammed acest lucru este compania de împrumut dreptul de a contacta: e-mail: loan3568@gmail.com

jack 17.03.2017 12:58

Sunt un om legal și am da afară împrumut pentru a ajuta pe cei săraci, în cazul în care aveți nevoie de un împrumut sau de asistență financiară contactați-mă acum pe adresa mea de jackballard396@gmail.com această ofertă de împrumut este foarte ieftin, iar termenii de împrumut este bun pentru debitor.

catherine flores 31.03.2017 18:12

OFERTA DE ÎMPRUMUT, Ești un om de afaceri / femeie? Ești în orice mizerie financiară sau au nevoie de fonduri pentru a începe propria afacere? Sau, pentru a plăti facturile sau de a începe o afacere bună? Ai un scor redus de credit și au dificultăți în a obține împrumuturile de capital circulant de la instituțiile financiare și băncile locale sau altele? Tot ce trebuie să faceți este să contactați adresa de astăzi prin e-mail meu: (catherineflores307@gmail.com)

LUIS CARLOS 15.10.2017 04:24

Aveți nevoie de o împrumut dacă vi se aplică acum. Compania LUIS CARLOS FINANCE este limitată la capitalul social. Oferim împrumuturi și servicii financiare de orice fel. Împrumutul nostru variază de la afaceri la împrumuturi personale sau condiții pe termen lung sau scurt, cu dobânzi favorabile (2%). Procesul nostru de împrumut este foarte rapid și sigur, cu garanții. Pentru mai multe informații despre serviciile noastre, vizitați-ne la adresa noastră de e-mail; ( Luiscarlosfinance@outlook.com ) vă rugăm să ne comunicați suma împrumutului de care aveți nevoie și să doriți durata împrumutului. Noi sper sa ne mai auzim. Puteți trimite un mesaj la adresa de e-mail de mai jos. Luiscarlosfinance@outlook.com NOTĂ: toate e-mail-urile ar trebui să fie transmise la: Luiscarlosfinance@outlook.com

flore 04.12.2017 03:24

christma împrumut de la statul unită, fără cheat 100% garanție:                          (Florenceloans1@gmail.com) Căutați un împrumut de afaceri? împrumut personal, împrumut ipotecar, împrumuturi auto, împrumuturi pentru studenți, credite de consolidare a datoriei, împrumuturi negarantate, capital de risc,     etc. Sau li sa refuzat un împrumut de la o bancă sau instituție financiară dintr-un anumit motiv. Suntem creditori privați, care acordă împrumuturi companiilor și persoanelor fizice la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 2%. Sunteți interesat de un împrumut?     Contactați-ne astăzi la florenceloans1@gmail.com și obțineți împrumutul dvs. astăzi. Aveți nevoie de un împrumut de urgență sau de orice alt tip de ajutor financiar? Oferim toate tipurile de împrumuturi cu un interes de două procente (2%). Trimite-ne un e-mail     acum prin: florenceloans1@gmail.com   WATSSAP ME +2348108113759 Mulțumesc

Martin Laura 21.05.2018 05:07

Buna, Sunteți în orice fel de dificultăți financiare, contactați MARTIN LAURA FINANCE FIRM oferind în prezent împrumuturi de orice fel pentru a vă satisface constrângerile dvs. financiare, indiferent de statutul dvs., variind de la 5.000 $. la 500.000.000,00 dolari, la o rată accesibilă de 2%, fără garanții gratis, rău acceptat. Suma împrumutului este negociabilă, serviciile de credibilitate pe care le oferim. Aplicați pentru orice împrumut de alegere cu noi, vă rugăm cererea competentă numai prin intermediul (martinlaurafinancefirm@gmail.com) Succes toate. Toate cele bune!

Martin Laura 21.05.2018 05:11

Buna, Pentru o cerere de credit credibilă și durabilă la alegere, nu ezitați să faceți cererea prin intermediul (martinlaurafinancefirm@gmail.com) Vă facem visul să devină realitate! MULȚUMIRI!!!

MAX BENT 27.05.2018 13:47

Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă debloca datoriile sau aveți nevoie de un împrumut de capital pentru a vă îmbunătăți afacerea? Ați fost respins de bănci și de alte agenții financiare? Aveți nevoie de o consolidare a împrumutului sau de ipotecă? Nu mai căutați, deoarece suntem aici pentru a face toate problemele dvs. financiare un lucru din trecut. Aceasta este o companie de împrumut ușor. Oferim împrumuturi celor interesați de o rată a dobânzii rezonabilă de 2%. Gama variază de la 5,000.00 dolari la maximum de 100.000.000 dolari SUA. Creditele noastre sunt bine asigurate, deoarece securitatea maximă este prioritatea noastră. Contactați-ne prin e-mail: oceanfmortgages@gmail.com Salutari Max Bent oceanfmortgages@gmail.com   2% credit original și garanție oceanfmortgages@gmail.com

fred 29.05.2018 14:58

aveți nevoie de un împrumut Sunteți într-o criză financiară sau aveți nevoie de bani pentru a vă începe propria afacere? Aveți nevoie de un împrumut pentru a plăti o datorie sau pentru a plăti facturi sau a începe o afacere bună? Aveți un rating de credit scăzut și aveți probleme cu obținerea unui împrumut de la bănci locale și alte instituții financiare? Iată șansa dvs. de a obține un împrumut de la Organizația noastră. Oferim împrumuturi persoanelor fizice pentru următoarele scopuri și multe altele. Împrumuturi personale, expansiune de afaceri, start-up de afaceri, educație, consolidarea datoriilor, bani grei. Oferim împrumuturi cu o rată a dobânzii scăzută de 3%. Contactați-ne prin e-mail: fredmorefinance@gmail.com Whatsap: +919654763221

graham shirley 17.06.2018 20:17

Ai nevoie de un împrumut? oferim toate tipurile de împrumuturi la rata dobânzii de 3%. Dacă sunteți interesat, contactați-ne astăzi prin e-mail pentru mai multe informații. email: sharon_solution@hotmail.com

Jean Carlos 22.06.2018 02:10

Aveti nevoie de un imprumut pentru a incepe afacerea sau pentru a va plati facturile si o finantare corporativa pentru bunuri imobiliare si orice tip de finantare a afacerii ( Creditplusfinance11@gmail.com sau Whatsapp +16234044993 ). Oferim deasemenea imprumuturi persoanelor, firmelor si organismelor juridice la rata dobânzii de 3%. Oferim împrumut persoanelor serioase care sunt interesate de împrumut dacă sunt interesați de acest e-mail: Creditplusfinance11@gmail.com sau Whatsapp +16234044993

jack berry 26.06.2018 13:46

Bună ziua, eu sunt numele de berry și sunt un om foarte simplu. Lucrez într-o companie numită aseiamicrofanance, în această companie oferim împrumuturi cu o rată a dobânzii foarte scăzută de 3%. Noi oferim tot felul de împrumuturi de care aveți nevoie. Avem nevoie doar de solicitanți serioși, deci nu veniți aici și jucați cu afacerea noastră. Nu ezitați să ne contactați astăzi prin adresa noastră de e-mail Mai jos: Email: aseiamicrofanance@gmail.com

jack berry 26.06.2018 13:46

Bună ziua, eu sunt numele de berry și sunt un om foarte simplu. Lucrez într-o companie numită aseiamicrofanance, în această companie oferim împrumuturi cu o rată a dobânzii foarte scăzută de 3%. Noi oferim tot felul de împrumuturi de care aveți nevoie. Avem nevoie doar de solicitanți serioși, deci nu veniți aici și jucați cu afacerea noastră. Nu ezitați să ne contactați astăzi prin adresa noastră de e-mail Mai jos: Email: aseiamicrofanance@gmail.com

Max Bent 21.07.2018 08:51

Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă debloca datoriile sau aveți nevoie de un împrumut de capital pentru a vă îmbunătăți afacerea? Ați fost respinsă de bănci și de altele agenții financiare? Aveți nevoie de o consolidare a împrumutului sau de ipotecă? Căutați nr mai mult cum suntem aici pentru a vă face toate problemele financiare un lucru trecut. Aceasta este o companie de împrumut ușor. Oferim împrumuturi celor interesați dobândă rezonabilă de 2%. Intervalul variază de la 5,000.00 dolari la maxim de $ 100,000,000.00. Creditele noastre sunt bine asigurate, deoarece securitatea maximă este prioritatea noastră. Contactați-ne prin e-mail: oceanfmortgages@gmail.com Salutari Max Bent oceanfmortgages@gmail.com   2% credit original și garanție oceanfmortgages@gmail.com

fred 02.08.2018 13:04

Ai nevoie de un împrumut? Sunteți într-o criză sau aveți nevoie de bani pentru a vă începe propria afacere? Aveți nevoie de un împrumut sau de o primă? Aveți un rating de credit bun și alte instituții financiare? Aceasta este o oportunitate de a obține un împrumut de la organizația noastră. Oferim împrumuturi persoanelor fizice în scopul și mult mai mult. Împrumuturi personale, extinderea afacerilor, întreprinderi start-up, consolidarea datoriei și a banilor grei. Oferim împrumuturi cu rata dobânzii de 3%. Contactați-ne prin e-mail: fredmorefinance@gmail.com Whatsap: +919654763221

fred 02.08.2018 13:10

Ai nevoie de un împrumut? Sunteți într-o criză sau aveți nevoie de bani pentru a vă începe propria afacere? Aveți nevoie de un împrumut sau de o primă? Aveți un rating de credit bun și alte instituții financiare? Aceasta este o oportunitate de a obține un împrumut de la organizația noastră. Oferim împrumuturi persoanelor fizice în scopul și mult mai mult. Împrumuturi personale, extinderea afacerilor, întreprinderi start-up, consolidarea datoriei și a banilor grei. Oferim împrumuturi cu rata dobânzii de 3%. Contactați-ne prin e-mail: fredmorefinance@gmail.com Whatsap: +919654763221

Anna Vegas 28.08.2018 17:11

Sunt Anna pe nume. Locuiesc în Statele Unite ale Americii, vreau să folosesc acest mediu pentru a avertiza toți solicitanții de împrumuturi să fie foarte atenți, deoarece există escrocilor peste tot. Acum câteva luni am fost îngrădit financiar și, din cauza disperării mele, am fost scamat de mai mulți creditori online. Aproape că am pierdut speranța până când un prieten de-al meu mi-a spus un creditor foarte fiabil, numit episcopul Elijah, care mi-a împrumutat un împrumut de 700.000 de dolari sub 72 de ore fără nici un stres. Dacă aveți nevoie de orice fel de împrumut, contactați-l acum prin: (bishopelijahloanfirm002@hotmail.com) SAU WhatsApp: +2349035555247 Folosesc acest mediu pentru a alerta toți solicitanții de împrumut din cauza dracului pe care l-am trecut în mâinile acei creditori fraudulosi. Și nu vreau nici măcar vrăjmașul meu să treacă printr-un astfel de iad pe care l-am trecut în mâinile acelor creditori online frauduloși. Vreau, de asemenea, să mă ajuți să transmită această informație altora care mai au nevoie de un împrumut odată ce ai de asemenea, primiți împrumutul de la Episcopul Ilie, mă rog ca Dumnezeu să-i dea o viață lungă. Dumnezeu să-l binecuvânteze pentru totdeauna. Anna Vegas

Anna Vegas 28.08.2018 17:10

Sunt Anna pe nume. Locuiesc în Statele Unite ale Americii, vreau să folosesc acest mediu pentru a avertiza toți solicitanții de împrumuturi să fie foarte atenți, deoarece există escrocilor peste tot. Acum câteva luni am fost îngrădit financiar și, din cauza disperării mele, am fost scamat de mai mulți creditori online. Aproape că am pierdut speranța până când un prieten de-al meu mi-a spus un creditor foarte fiabil, numit episcopul Elijah, care mi-a împrumutat un împrumut de 700.000 de dolari sub 72 de ore fără nici un stres. Dacă aveți nevoie de orice fel de împrumut, contactați-l acum prin: (bishopelijahloanfirm002@hotmail.com) SAU WhatsApp: +2349035555247 Folosesc acest mediu pentru a alerta toți solicitanții de împrumut din cauza dracului pe care l-am trecut în mâinile acei creditori fraudulosi. Și nu vreau nici măcar vrăjmașul meu să treacă printr-un astfel de iad pe care l-am trecut în mâinile acelor creditori online frauduloși. Vreau, de asemenea, să mă ajuți să transmită această informație altora care mai au nevoie de un împrumut odată ce ai de asemenea, primiți împrumutul de la Episcopul Ilie, mă rog ca Dumnezeu să-i dea o viață lungă. Dumnezeu să-l binecuvânteze pentru totdeauna. Anna Vegas

Jean Carlos 18.09.2018 16:39

Aveti nevoie de un imprumut pentru a incepe afacerea sau pentru a va plati facturile si o finantare corporativa pentru bunuri imobiliare si orice tip de finantare a afacerii. Oferim deasemenea imprumuturi persoanelor, firmelor si organismelor juridice la rata dobânzii de 3%. Oferim împrumut persoanelor serioase care sunt interesate de împrumut dacă sunt interesați de acest e-mail: creditplusfinance11@gmail.com sau Whatsapp +16234044993

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.07.2019 09:23 Nicolae Negru Îi va telefona Putin Maiei Sandu?

12.07.2019 09:21 Nicolae Negru „Ultima redută” a căzut! Ce urmează?

10.07.2019 10:19 Ziarul National Diferențe între LIDERI și șefi. A avu...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că deputații din R. Moldova trebuiau să voteze PENTRU reîntoarcerea dreptului de vot Federației Ruse la APCE?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md