10:58:14 22.07.2024
Stiri

Un bărbat a rămas fără mâini și picioare după ce s-a lăsat lins de un câine. Cum a fost posibil

Știri 02.08.2018 08:02 Vizualizări2696 Autor: Ziarul National


Un bărbat a rămas fără mâini și picioare după ce s-a lăsat lins de un câine. Cum a fost posibil Sursa: digi24.ro

Un bărbat din Wisconsin, SUA, și-a pierdut mâinile și picioarele după ce s-a jucat cu un câine. Animalul l-a lins și i-a transmis o infecție bacteriană.

Greg Manteufel s-a îmbolnăvit în data de 27 iunie, povestește un prieten de-ai bărbatului pe pagina de GoFundMe, un site specializat în organizarea de campanii de strângere de fonduri. Acesta a dezvăluit că bărbatul a intrat în șoc septic la câteva ore după instalarea simptomelor.

Internat în spital, medicii au descoperit că bărbatul contractase o bacterie periculoasă - Capnocytophaga Canimorsus. Potrivit unui studiu făcut de Centrul Național de Informare în Biotehnologie, câinii sănătoși sunt purtătorii acestei bacterii care cauzează, printre altele, șoc septic sever sau chiar fatal, gangrenă la nivelul degetelor sau extremităților, meningită sau infecții la nivel ocular.

Nevasta bărbatului a povestit că, inițial, pe corpul bărbatului au apărut pete care semănau cu niște vânătăi. Arăta ca și cum cineva l-ar fi bătut cu o bâtă de baseball, a spus aceasta.

La câteva zile de la internare, medicii i-au amputat labele picioarelor. Apoi, pentru că infecția s-a extins, i-au amputat picioarele cu totul. Au urmat toate degetele de la mâini, iar medicii au spus că bărbatul va avea nevoie de o serie de operații pentru reconstrucția nasului.

Nu se cunoaște câinele care i-a transmis infecția, pentru că bărbatul se jucase cu cel puțin opt patrupezi înainte să se îmbolnăvească.

Sursa: digi24.roParteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.07.2024 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // Democrația urâtă și ...

19.07.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Trilaterala

15.07.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Fasciștii ruși dau l...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md