10:13:12 22.07.2024
Stiri

Un fost premier „a verificat la Moscova” cine este Goncearenko, noul concesionar al Aeroportului: Protejat de serviciile rusești și „amicii de la Gazprom”, iar „operațiunea” a fost coordonată cu „noul tătuca” de la Chișinău

Economie 24.12.2019 12:51 Vizualizări7163 Autor: Ziarul National
Un fost premier „a verificat la Moscova” cine este Goncearenko, noul concesionar al Aeroportului: Protejat de serviciile rusești și „amicii de la Gazprom”, iar „operațiunea” a fost coordonată cu „noul tătuca” de la Chișinău


Omul de afaceri din Rusia, Andrei Goncearenko, noul beneficiar al companiei ce a luat în concesiune Aeroportul Internațional Chișinău (AIC), ar fi un interpus, protejat de serviciile speciale rusești, „amicii de la Gazprom”, iar „operațiunea Aeroportul” ar fi fost coordonată cu „noul tătucă” de la Chișinău.

Cel puțin, așa afirmă fostul premier Ion Sturza, care spune că a verificat informațiile „încă o data la Moscova și nu numai”.

CITIȚI și Semnal de ALARMĂ la Chișinău, după ce AIC a ajuns la un om de afaceri apropiat lui Putin: „Acest om are un trecut dubios și legăturile CRIMINALE. Securitatea R. Moldova este în pericol”

„Omul de afaceri din Rusia Andrei Goncearenko, care este noul beneficiar al companiei „Komaksavia Airport Invest” Ltd. și, implicit, concesionarul AIC nu este în stare să facă niciun pârț fără de crâcha sa rusească (persoane care i-ar oferi protecție - n.r.), banuiesc serviciile și amicii de la Gazprom. Rolul lui este de front man.

CITIȚI și Compania „Avia-Invest” CONFIRMĂ că omul de afaceri din Rusia Andrei Goncearenko este noul BENEFICIAR al AIC. Prima REACȚIE a noului proprietar

Are grijă de activele cuiva. Ale cui, trebuie sa ne spună autoritățile moldovenești. Cele engleze se ocupă deja activ de el. Pentru spălare de bani cu care a cumpărat în nume propriu imobile de 300 de milioane de GBP! Noi îi dăm cetățenie?! Nu îmi vine să cred că așa „operațiune“ nu a fost coordonată cu cineva la Chișinău. Presupun că acel cineva e noul „tătuca”. Bun cadou moldovenilor de Anul nou...”, a scris Surza pe Facebook, lăsând să se înțeleagă faptul că „tătuca” de la Chișinău ar fi președintele Igor Dodon.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.07.2024 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // Democrația urâtă și ...

19.07.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Trilaterala

15.07.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Fasciștii ruși dau l...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md