08:01:10 23.09.2018
 
Stiri

Un fost membru al Guvernului Greceanîi REVINE: A fost numit de actuala guvernare într-o funcție IMPORTANTĂ

Politică 16.05.2018 15:13 Vizualizări1886 Autor: Ziarul National
Un fost membru al Guvernului Greceanîi REVINE: A fost numit de actuala guvernare într-o funcție IMPORTANTĂ captură privesc.eu

Vladimir Badovici, fostul ministru al Construcțiilor și Dezvoltării Teritoriului în Guvernul condus de comunista Zianaida Greceanîi, actala șefă a Partidului Socialiștilor, a fost numit astăzi de către Executiv în funcția de director al Agenției Proprietăți Publice.

Premierul Pavel Filip a spus că-l cunoaște ca pe un bun profesionist pe Vladimir Baldovici, iar această calitate „îl recomandă” pentru această funcție importantă.

„Este de profesie inginer și are o experiență bogată în administrația publică centrală. După cum cunoașteți, toate întreprinderile de stat sunt în supravegherea Agenției Proprietăți Publice, care e în subordinea Guvernului. Vă dorim succes și așteptăm cu toții rezultate”, a declarat Pavel Filip.

Anterior, presa a scris că firma fondată de Baldovici a efectuat lucrările de reparație a Parlamentului, după devastările din aprilie 2009, inclusiv în perioada când dânsul mai era ministru, iar statul a alocat peste 250 de milioane de lei pentru acea companie de construcție.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!timofei 16.05.2018 16:25

om fara experienta nici nu poate ajunge in guvernul Filip...

realist 16.05.2018 17:31

Nu trebuie de cautat cine si in ce partid a fost. Nu politizati toate functiile. Daca a fost numit, si nu e de la PD, inseamna ca intradevar e specialist bun

Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile locale noi din Chișinău trebuiau să fie anulate, așa cum au decis instanțele de judecată?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md