15:12:10 25.06.2024
Stiri

FOTO // Marina Tauber, SCRISOARE pentru Maia Sandu și Igor Grosu din IZOLATORUL de detenție

Actualitate 22.07.2022 15:21 Vizualizări5258 Autor: Ziarul National
FOTO // Marina Tauber, SCRISOARE pentru Maia Sandu și Igor Grosu din IZOLATORUL de detenție


Deputata Marina Tauber, bănuită de procurori de falsificarea raportului privind gestiunea financiară a Partidului „Șor”, precum și de acceptarea finanțării aceleiași formațiuni de către un grup criminal organizat în cadrul alegerilor locale anticipate din noiembrie 2021, le-a transmis un mesaj președintei Maia Sandu și spicherului Igor Grosu din Izolatorul de detenție al Centrului Național Anticorupție.

„PAS este în agonie. Presiunile, perchezițiile și reținerile despre care a vorbit președintele Ilan Șor s-au adeverit. Cu toate acestea, cele întâmplate ieri nu ne face decât să ne întărească. Ceea ce nu ne omoară, ne face mai puternici. Le transmit Maiei Sandu, lui Igor Grosu și tuturor celor din PAS că sunteți inadecvați și ați pierdut legătura cu realitatea. Istoria arată că sfârșitul vostru este aproape. Sunteți niște ocupanți și trădători de patrie. Vă asigur că echipa lui Ilan Șor va salva țara de voi, care ați distrus-o. Chiar dacă am fost reținută, nu vom respecta condițiile voastre. Nu avem nevoie să facem nicio înțelegere cu voi. Tot ce ne dorim acum este ca R. Moldova să scape de voi și vă asigur că victoria va fi de partea noastră”, a arătat Tauber în scrisoarea transmisă prin intermediul avocaților.

Citește și: Deputata Marina Tauber, REȚINUTĂ pentru 72 de ore

Acesta a solicitat misiunilor diplomatice să monitorizeze cazul său, iar cetățenilor - să iasă în stradă.

Citește și: Imunitatea parlamentară a deputatei Marina Tauber, RIDICATĂ din nou: Bănuită că a ASCUNS milioanele Partidului „Șor”. „Nu mă tem de nimic!”

„Fac apel la misiunile diplomatice acreditate în R. Moldova, precum și la organizațiile internaționale să fie atente la ceea ce se întâmplă în țara noastră, să examineze cu atenție dosarul meu și al Partidului „ȘOR”, care demonstrează că opoziția este presată. Îi îndemn pe membrii de partid, colegii, susținătorii, simpatizanții Partidului „ȘOR”, precum și pe toți cetățenii R. Moldova să iasă în stradă ca să dea jos ciuma galbenă - PAS. Pentru Moldova, pentru copiii și nepoții voștri, pentru o viață nouă! Alegerile anticipate sunt singura soluție”, a conchis Marina Tauber.

Amintim că deputata a fost reținută ieri pentru 72 de ore, la puțin timp după ce Parlamentul a votat, la cererea procurorului general, Dumitru Robu, ridicarea imunității parlamentare.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
24.06.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Scepticii și cobitorii

21.06.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cu Europa sau cu Asi...

18.06.2024 15:59 Ziarul National Nicolae Enciu // „Au început trecerea...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md