06:48:51 06.12.2023
Stiri

Guvernul R. Moldova pune la îndoială informația despre căderea unei RACHETE în grădina unui om din Chițcani, localitate controlată de separatiștii de la Tiraspol: „Nu este clară originea obiectului identificat”

Actualitate 25.09.2023 13:05 Vizualizări1105 Autor: Ziarul National
Guvernul R. Moldova pune la îndoială informația despre căderea unei RACHETE în grădina unui om din Chițcani, localitate controlată de separatiștii de la Tiraspol: „Nu este clară originea obiectului identificat”


Observatorii militari din cadrul Forțelor Mixte de Menținere a Păcii s-au deplasat la Chițcani, locul unde noaptea trecută, în jurul orei 1.00, ar fi căzut o rachetă S-300.

„Cu referire la pretinsa rachetă identificată în regiunea transnistreană, informăm că la fața locului s-au deplasat observatorii militari din cadrul Forțelor Mixte de Menținere a Păcii.

Citește și: FOTO // O rachetă rusească S-300 a căzut în Transnistria. Proiectilul a căzut în grădina unei gospodării din Chițcani. Focosul a intrat în pământ, dar nu a explodat

La această etapă, nu este clară originea obiectului identificat și nici nu se confirmă din surse independente traiectoria acesteia.

Citește și: VIDEO // Războiul pornit de Putin în Ucraina a ajuns și în Transnistria? Primele IMAGINI cu locul căderii rachetei S - 300 de producție rusească. „O bucată din rachetă avea peste trei metri... ”

Autoritățile statului vor continua să țină publicul informat pe măsură ce primim mai multe informații verificate cu privire la acest incident”, se rată într-un comunicat de presă al Ministerului Apărării.

Amintim că anunțul despre rachetă a fost făcut public de copreședintele Comisiei Unificate de Control din partea Tiraspolului, Oleg Beleakov, potrivit căruia explozia s-a produs în aer, iar rămășițele rachetei au căzut în grădina unui localnic din Chițcani, localitate aflată în Zona de Securitate.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
04.12.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Șoșoacă, Dodon, Voronin

01.12.2023 09:07 Nicolae Negru Nicolae Negru // România, la aniversare

01.12.2023 08:59 Ziarul National Nicolae Enciu // 1 Decembrie 1918: „R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Vă afectează faptul că în R. Moldova a fost declarată stare de urgență, de la declanșarea de către Federația Rusă a războiului din Ucraina, iar deciziile urgente sunt luate de Comisia pentru Situații Excepționale?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md