09:59:31 26.02.2024
Stiri

Natalia Gavrilița, noi DETALII despre RACHETA căzută lângă Briceni: „Zona unde a fost descoperit obiectul explozibil a fost izolată, iar la fața locului se află serviciile specializate ale MAI”

Actualitate 05.12.2022 16:21 Vizualizări2454 Autor: Ziarul National
Natalia Gavrilița, noi DETALII despre RACHETA căzută lângă Briceni: „Zona unde a fost descoperit obiectul explozibil a fost izolată, iar la fața locului se află serviciile specializate ale MAI”


Prim-ministra Natalia Gavrilița a condamnat atacul cu rachete rusești asupra Ucrainei, care afectează direct și R. Moldova.

„Dragi cetățeni, în Ucraina are loc un nou val de atacuri cu rachete care generează consecințe directe și asupra republicii noastre.

Citește și: FOTO // Polițiștii de frontieră au descoperit o RACHETĂ într-o livadă din apropierea orașului Briceni. Zona a fost IZOLATĂ imediat

Am fost informată că, în urmă cu puțin timp, o patrulă a Poliției de Frontieră a descoperit componentele unei rachete în apropierea orașului Briceni. Poliția de Frontieră a intensificat patrulele și a ridicat gradul de alertă în Briceni și Ocnița. Zona unde a fost descoperit obiectul explozibil a fost izolată, iar la fața locului se află serviciile specializate ale Ministerului Afacerilor Interne”, a comunicat prim-ministra.

Citește și: Răsturnare de situație în privința RACHETEI de la Naslavcea. Aceasta a format un CRATER imens și ar fi ajuns pe teritoriul nostru fără să fi fost doborâtă: „Rușii folosesc spațiul nostru, pentru ca rachetele lor să nu fie date jos de ucraineni”

De asemenea, Natalia Gavrilița s-a referit și la pana de curent produsă în R. Moldova din cauza bombardamentelor.

Citește și: Încă o RACHETĂ ar fi căzut la Briceni: „Din câte cunoaștem, în aceste clipe asupra Ucrainei au fost lansat un atac masiv de către Federația Rusă”

„În același timp, „Moldelectrica” anunță despre perturbații în sistemul energetic care ar putea duce la posibile deconectări. Vă rugăm să urmați recomandările organelor abilitate și să rămâneți în siguranță. Atât eu, cât și colegii mei depunem toate eforturile ca să ținem situația sub control și să nu admitem riscuri pentru oamenii noștri. Condamn cu fermitate aceste atacuri brutale asupra unor ținte civile din Ucraina și reiterez deplina noastră solidaritate cu poporul ucrainean în aceste clipe grele”, a adăugat Natalia Gavrilița.

Ministerul Apărării a anunțat în urmă cu puțin timp că o echipă de geniști ai Armatei Naționale se deplasează în acest moment la Briceni pentru a cerceta terenul pe care a căzut racheta și ulterior vor fi făcute publice mai multe detalii.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.02.2024 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // După Maria Zaharova,...

23.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Doi ani de război se...

19.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin în persoană și...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md