06:48:22 06.12.2023
Stiri

VIDEO // Războiul pornit de Putin în Ucraina a ajuns și în Transnistria? Primele IMAGINI cu locul căderii rachetei S - 300 de producție rusească. „O bucată din rachetă avea peste trei metri... ”

Actualitate 25.09.2023 11:48 Vizualizări1173 Autor: Ziarul National
VIDEO // Războiul pornit de Putin în Ucraina a ajuns și în Transnistria? Primele IMAGINI cu locul căderii rachetei S - 300 de producție rusească. „O bucată din rachetă avea peste trei metri... ”


Un fragment al rachetei S-300 de producție rusească, care a căzut noaptea trecută pe teritoriul regiunii transnistrene, avea o lungime de peste trei metri, a anunțat astăzi proprietarul casei, în grădina căruia a căzut obiectul explozibil.

„Uite aici a căzut racheta… O bucată din ea avea peste trei metri și un diametru… (a arătat cu mâna n.r.)”, a spus bărbatul.

Citește și: FOTO // O rachetă rusească S-300 a căzut în Transnistria. Proiectilul a căzut în grădina unei gospodării din Chițcani. Focosul a intrat în pământ, dar nu a explodat

Focosul a intrat în pământ, iar geniștii l-au ridicat de la fața locului. Totuși, bărbatul a mai găsit fel de fel de rămășițe ale rachetei.

Amintim că explozia s-a produs în jurul orei 1.00 dimineața. Potrivit copreședintelui Comisiei Unificate de Control din partea Tiraspolului, Oleg Beleakov, explozia s-a produs în aer, iar rămășițele rachetei au căzut în grădina unui localnic din Chițcani, localitate aflată în Zona de Securitate.

Autoritățile de la Chișinău nu au oferit deocamdată nicio informație legată de acest subiect.Resturile rachetei au fost transportate cu un camion militar
Sursa video: „Pervîi Pridnestrovskii”


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
04.12.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Șoșoacă, Dodon, Voronin

01.12.2023 09:07 Nicolae Negru Nicolae Negru // România, la aniversare

01.12.2023 08:59 Ziarul National Nicolae Enciu // 1 Decembrie 1918: „R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Vă afectează faptul că în R. Moldova a fost declarată stare de urgență, de la declanșarea de către Federația Rusă a războiului din Ucraina, iar deciziile urgente sunt luate de Comisia pentru Situații Excepționale?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md