15:53:12 07.07.2022
Stiri

Guvernul a IDENTIFICAT viitorul VICEPREMIER pentru Reintegrare

Actualitate 12.01.2022 17:01 Vizualizări3101 Autor: Vitalie Hadei
Guvernul a IDENTIFICAT viitorul VICEPREMIER pentru Reintegrare


Premierul Natalia Gavrilița a identificat viitorul vicepremier pentru Reintegrare, iar numirea acestuia va avea loc săptămâna viitoare, în cadrul ședinței Executivului.

„Deja am identificat viitorul vicepremier pentru Reintegrare, dar persoana respectivă a cerut un pic de răgaz, pentru ca să-și rezolve unele probleme. Doar după asta va fi numită în funcție. Cred că numirea se va face zilele următoare, astfel ca vicepremierul să participe la ședința de săptămâna viitoare”, a declarat în această seară la Guvern premierul Natalia Gavrilița.

Prim-ministra nu a vrut să spună despre cine este vorba, dar a dat asigurări că viitorul vicepremier, reprezentantul politic al Guvernului în discuțiile cu Tiraspolul, are experiența necesară pentru a exercita această funcție importantă.

Menționăm că funcția de viceministru pentru Reintegrare este vacantă deja de mai bine de două luni, după demisia, pe 5 noiembrie 2021, a lui Vladislav Kulminski.

„Demisia dumnealui vine din motive personale și nu are legătură cu performanțele înregistrate pe dosarul de reglementare a diferendului transnistrean”, a declarat atunci premierul Gavrilița.

Demisia lui Kulminski a avut loc imediat după încheierea negocierilor privind noul contract de furnizare a gazelor de către Rusia. Kulminski a fost unul dintre negociatorii delegaţi să obţină un preţ cât mai bun la gazele naturale pentru R. Moldova.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Hamurapi 12.01.2022 17:25

Nu e clar de ce unor politicieni le place să pozeze pe fondalul simbolurilor statale ??? Nu doar in RM. Legea stipulează clar. Foloticianul nu trebuie să acopere simbolul statal. El trebuie așa arborat ca să fie clar tururor. Îmi amintesc, că la întălnirile de odinioarț din Gorbaciov și Reygan dratelele erau instalate la înălțimea staturiilor. Acum see crează împresiiia că ei stau cu spatele la aceste simboluri, caz semnat și în parlament. Simbolul e ca o icoană a unui stat. Ea ar trebui să fie vizibilă din toate unghiurile de vedere.Dacă legea e imperfectă, atunci cine o va modifica ?? Și o observației. De ce un drapel de stat la RM stă SUB Porțile Sfinte din PMAN din Chișinău. De ce militarii stau cu spatele la domnitorii din perimerul Ministerului apărării, Ceva e neclar. Poate că de aici încep și problemele noastre morale și spirituale. Fără supărare

ion 12.01.2022 17:43

E asta cea mai importantă problemă???? Un nou tăietor de frunze la câini, bani risipiți, timp pierdut, iluzii deșarte etc... Se știe că doar kremlinul decide, în rest e doar imitație și e de ajuns să vedem umblarea prin pustiu a lui Pinu Nopescu - ministru, vicepremier... Sunt probleme majore cu resursele energetice, compensațiile, inflația, cursul valutar, balanța de plăți!!!! Unde e marele ”expert” gaibu??? E un minister și acesta inutil...

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
04.07.2022 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Platforma 2, CUB

01.07.2022 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despre sancțiuni

27.06.2022 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // „Noua Românie mare” ...

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că fostul președinte Igor Dodon trebuie investigat penal pentru TRĂDARE de PATRIE și CORUPȚIE?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md