11:53:56 22.04.2024
Stiri

Guvernul a IDENTIFICAT viitorul VICEPREMIER pentru Reintegrare

Actualitate 12.01.2022 17:01 Vizualizări3520 Autor: Vitalie Hadei
Guvernul a IDENTIFICAT viitorul VICEPREMIER pentru Reintegrare


Premierul Natalia Gavrilița a identificat viitorul vicepremier pentru Reintegrare, iar numirea acestuia va avea loc săptămâna viitoare, în cadrul ședinței Executivului.

„Deja am identificat viitorul vicepremier pentru Reintegrare, dar persoana respectivă a cerut un pic de răgaz, pentru ca să-și rezolve unele probleme. Doar după asta va fi numită în funcție. Cred că numirea se va face zilele următoare, astfel ca vicepremierul să participe la ședința de săptămâna viitoare”, a declarat în această seară la Guvern premierul Natalia Gavrilița.

Prim-ministra nu a vrut să spună despre cine este vorba, dar a dat asigurări că viitorul vicepremier, reprezentantul politic al Guvernului în discuțiile cu Tiraspolul, are experiența necesară pentru a exercita această funcție importantă.

Menționăm că funcția de viceministru pentru Reintegrare este vacantă deja de mai bine de două luni, după demisia, pe 5 noiembrie 2021, a lui Vladislav Kulminski.

„Demisia dumnealui vine din motive personale și nu are legătură cu performanțele înregistrate pe dosarul de reglementare a diferendului transnistrean”, a declarat atunci premierul Gavrilița.

Demisia lui Kulminski a avut loc imediat după încheierea negocierilor privind noul contract de furnizare a gazelor de către Rusia. Kulminski a fost unul dintre negociatorii delegaţi să obţină un preţ cât mai bun la gazele naturale pentru R. Moldova.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md