13:09:24 22.04.2024
Stiri

Vicepremierul Kulminski, DEMIS. Natalia Gavrilița deschide PARANTEZELE: „Regretăm decizia, dar înțelegem că așa sunt circumstanțele”

Actualitate 05.11.2021 17:21 Vizualizări14203 Autor: Ziarul National
Vicepremierul Kulminski, DEMIS. Natalia Gavrilița deschide PARANTEZELE: „Regretăm decizia, dar înțelegem că așa sunt circumstanțele”


Prim-ministrul Natalia Gavrilița a semnat astăzi cererea de demisie depusă de subalternul său, vicepremierul pentru Reintegrare, Vladislav Kulminski.

„Azi am semnat cererea de demisie a viceprim-ministrului Vlad Kulminski. Regretăm decizia colegului nostru, dar înțelegem că așa sunt circumstanțele. Cert e că demisia dumnealui vine din motive personale și nu are legătură cu performanțele înregistrate pe dosarul de reglementare a diferendului transnistrean.

Am toată certitudinea că expertiza dlui Kulminski va fi foarte utilă și de acum înainte pentru echipa de la Guvern”, a menționat Gavrilița.

Amintim că viceprim-ministrul pentru Reintegrare, principalul negociator al R. Moldova în procesul de reglementare transnistreană, Vladislav Kulminski, și-a anunțat demisia. Acesta a precizat că demisionează din motive personale.

„Stimați prieteni, din motive personale am depus cererea de demisie din funcția de viceprim-ministru pentru Reintegrare. Evenimentele recente din familie cer prezența mea fizică practic non-stop, ceea ce nu-mi mai permite sa mă dedic în continuare pe deplin sarcinilor care se cuvin funcției deținute. În acest scurt timp am muncit și contribuit la asigurarea stabilității pe segmentele de care eram responsabil în timpuri deloc ușoare pentru țara noastră. Îi mulțumesc doamnei prim-ministru, doamnei președinte și întregii echipe pentru încredere. Rămân mereu la dispoziția colegilor pentru orice suport profesional de care va fi nevoie”, a precizat Kulminski.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md