06:18:34 08.12.2021
Stiri

STAND-BY // Iurie Muntean se detașează de politică și își anunță NOILE PLANURI

Politică 01.10.2014 10:53 Vizualizări2092 Autor: Mariana Rață
STAND-BY // Iurie Muntean se detașează de politică și își anunță NOILE PLANURI


Sigur că nu va mai ajunge în viitorul Parlament, fostul secretar executiv al Partidului Comuniștilor, Iurie Muntean, a decis să își dedice următorii ani științei.

Comunistul afirmă că simte că a venit momentul să se ocupe de ceea de ce nu a avut timp în anii de deputăție, de analiza social-economică a R. Moldova.

„Care e locul țării noastre în realitățile socio-economice și ce soartă ne așteptată? Și nu doar în context regional, dar și în multe altele. Sunt multe întrebări, iar răspunsurile lasă de dorit. De exemplu, cine poate astăzi să caracterizeze natura rapoartelor socio-economice care țin de proprietățile de terenuri și asta în condițiile în care mai bine de jumătate dintre cetățenii R. Moldova locuiesc la sate și dețin terenuri? Ce e cu transportul, energetica, alte obiective de infrastructură din R. Moldova? Sunt multe întrebări la care îmi propun să găsesc răspunsuri”, și-a dezvăluit Muntean planurile pentru portalul omg.md.

Totuși, spre deosebire de colegul său Marc Tkaciuk, Muntean nu se gândește să renunțe la activitatea politică, precizând că va aștepta timpuri mai bune pentru a se putea face util în echipa PCRM.

Menționăm că, astăzi, PCRM se întrunește într-o ședință plenară pentru a stabili lista electorală a partidului la alegerile parlamentare din 30 noiembrie.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
06.12.2021 09:11 Nicolae Negru Nicolae Negru // Un pas inedit, corec...

03.12.2021 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Aisbergul lui Șor

29.11.2021 13:58 Ziarul National Ioan Aurel Pop, președintele Academie...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Considerați judicioase acțiunile CEC și ale justiției în cazul alegerilor locale noi de la Bălți: excluderea din cursă a candidatului Partidului „Șor”, Marina Tauber, și organizarea turului doi de scrutin pe 19 decembrie cu următorii doi candidați?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md