11:31:58 16.01.2025
Stiri

REȚETĂ // Pui în crustă de parmezan şi usturoi

Reportaj 11.02.2017 12:29 Vizualizări2132 Autor: Ziarul National
REȚETĂ // Pui în crustă de parmezan şi usturoi sursa: eva.ro

Un mod simplu, delicios, dar şi foarte rapid de a prepara puiul. Este reţeta perfectă pentru o cină în familie.

Ingrediente:

6 jumătăţi de piept de pui, dezosate şi fără piele
2/3 cană cu parmezan ras
1 căţel de usturoi, pisat
1 cană cu pesmet
2 linguri cu ulei de măsline
1 linguriţă cu frunze uscate şi mărunţite de busuioc
un vârf de linguriţă cu piper negru măcinat

Mod de preparare:

Preîncălzeşte cuptorul la 175 de grade Celsius. Unge o tavă pentru copt. Amestecă uleiul de măsline cu usturoiul pisat.

Într-un alt bol, amestecă pesmetul, parmezanul, busuiocul şi piperul. Înmoaie pe rând fiecare bucăţică de piept în uleiul cu usturoi, apoi dă-l prin amestecul de parmezan.

Aşază bucăţile de pui pe tavă şi presară deasupra ce a mai rămas din amestecul de parmezan.

Lasă la cuptor timp de 30 de minute sau până când pieptul de pui este bine pătruns.

Sursa: eva.ro

Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
30.12.2024 09:11 Nicolae Negru Nicolae Negru // Anul politic 2024, î...

30.12.2024 09:55 Valeriu Saharneanu Valeriu Saharneanu // Rezidenții tran...

27.12.2024 09:10 Nicolae Negru Nicolae Negru // Maia Sandu, al doile...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cine credeți că va prelua puterea în R. Moldova, după alegerile parlamentare din 2025?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md