00:52:21 18.11.2025
Stiri

REȚETĂ // Pui în crustă de parmezan şi usturoi

Reportaj 11.02.2017 12:29 Vizualizări2304
REȚETĂ // Pui în crustă de parmezan şi usturoi sursa: eva.ro

Un mod simplu, delicios, dar şi foarte rapid de a prepara puiul. Este reţeta perfectă pentru o cină în familie.

Ingrediente:

6 jumătăţi de piept de pui, dezosate şi fără piele
2/3 cană cu parmezan ras
1 căţel de usturoi, pisat
1 cană cu pesmet
2 linguri cu ulei de măsline
1 linguriţă cu frunze uscate şi mărunţite de busuioc
un vârf de linguriţă cu piper negru măcinat

Mod de preparare:

Preîncălzeşte cuptorul la 175 de grade Celsius. Unge o tavă pentru copt. Amestecă uleiul de măsline cu usturoiul pisat.

Într-un alt bol, amestecă pesmetul, parmezanul, busuiocul şi piperul. Înmoaie pe rând fiecare bucăţică de piept în uleiul cu usturoi, apoi dă-l prin amestecul de parmezan.

Aşază bucăţile de pui pe tavă şi presară deasupra ce a mai rămas din amestecul de parmezan.

Lasă la cuptor timp de 30 de minute sau până când pieptul de pui este bine pătruns.

Sursa: eva.ro

Autor: Ziarul National
Top stiri
17.11.2025 08:28 581 Horoscopul zilei 17.11.2025
16.11.2025 08:44 743 Horoscopul zilei 16.11.2025

Parteneri
Punct de vedere NAȚIONAL
14.05.2025 13:06 ZiarulNational Mihai Gribincea // Moscova rescrie is...

30.12.2024 09:11 Nicolae Negru Nicolae Negru // Anul politic 2024, î...

30.12.2024 09:55 Valeriu Saharneanu Valeriu Saharneanu // Rezidenții tran...

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Curs valutar
1 MDL   1 EUR 19.64 1 USD 16.93 1 RON 3.86 1 RUB 0.21 1 UAH 0.40
Sondaj
Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare în R. Moldova, pentru cine ați vota?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2025. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate Termeni și condiții News widget RSS Contacte