05:51:04 06.04.2020
 
Stiri

Premierul Chicu, SUPĂRAT că cetățenii R. Moldova NU mai cred în viitorul statului în care trăiesc: „Mă doare să aud în teritoriu, de la pedagogi, că poporul ăsta nu mai are viitor, nu mai avem cu cine ne mândri”

Politică 21.02.2020 17:00 Vizualizări2298 Autor: Ziarul National
Premierul Chicu, SUPĂRAT că cetățenii R. Moldova NU mai cred în viitorul statului în care trăiesc: „Mă doare să aud în teritoriu, de la pedagogi, că poporul ăsta nu mai are viitor, nu mai avem cu cine ne mândri” captură privesc.eu


Premierul Ion Chicu se declară dezamăgit de faptul că nu și-a putut prezenta astăzi în Parlament raportul de activitate pentru primele 100 de zile, după ce tribuna principală a fost blocată, în semn de protest, de opoziție. Oficialul ar fi vrut să întrebe în Parlament de ce nu mai avem încredere în viitorul acestui stat.

Potrivit premierului, străinii ar avea mai multă încredere în viitorul R. Moldova decât moldovenii.

„E paradoxal, dar străinii, investitorii și partenerii noștri externi au mai multă încredere viitorul țării noastre decât noi. Mă doare să aud în teritoriu, de la pedagogi, că poporul ăsta nu mai are viitor, nu mai avem cu cine ne mândri. De parcă marele Eugen Doga sau irepetabilul Ion Druță nu ar fi din neamul nostru de moldoveni. De parcă incomparabilii Nicolae Botgros, Valentina Naforniță sau Gheorghe Mustea nu sunt talente născute sau cizelate de moldoveni. De ce și cum am ajuns să nu mai credem în forțele proprii? De ce și cum am ajuns să nu mai credem în noi înșine?”, i-ar fi întrebat pe deputați Ion Chicu.

CITIȚI și VIDEO, LIVE TEXT // Ședința cu SCANDAL de la Parlament s-a încheiat fără să mai înceapă. Deputații din opoziție au BLOCAT tribuna Legislativului: „Jos Ciocoi!”; „Rușine!”

Acesta a continuat cu întrebările retorice.

„Cum am ajuns atât de repede de la ridicolul „noi hrănim soiuzul” la și mai penibilul „pierim fără bani de pe extern”? Asta am vrut să discut astăzi cu deputații, pentru că asta mă întreabă oamenii în teritoriu”, a mai spus Ion Chicu, citat de unimedia.info.

Menționăm că premierul Ion Chicu, venit pe neașteptate în Parlament, fără să fie anunțată opoziția și însoțit doar de câțiva secretari de stat, nu a putut să-și prezinte raportul de activitate, fiind somat de deputații din opoziție să vină în Legislativ săptămâna viitoare.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!
loading ..

Stiri relevante
Top stiri

Tarnacop 21.02.2020 17:12

Ce ai facut, sluga lui Plohotniuc si Piar ministru lui Dodon, ca lumea sa nu fuga din Tara, de te superi pe ea ?

GeoT 22.02.2020 01:56

Inainte de a va simti atat de rusinat de lipsa de zvac patriotard moldovenist de sorginte ruseasca, domnule ministras, mai bine sa va fie rusine de proiectele incepute, cu finantare gasita deja si puse la botul calului Chicu. Sa va fie rusine de aceste proiecte din domeniul sanatatii care nu trebuiau decat puse in practica, iar domnia voastra aia care plange dupa praful moldovenismului sa va fie rusine ca nu le-ati implementat si le-ati aruncat la gunoi. Rusine sa va fie domnule ministras pentru iresponsabilitatea cu care tratati sanatatea acestor modoveni care nu va satisfac dumneavoastra pornirile patriotarde moldoveniste de...c...t! Asa!

Gh. Știrbu 22.02.2020 19:00

Acest clown, ajuns ministru a finanțelor în guvernul Filip, atunci era tăcut ca mutu și executa orice ordin. Iar la 08.06.2019, el fără a crâcni, s-a urcat pe scena ridicată de PD, în PMAN,la mitingul organizat de PD. Acolo se striga IUDA DODON, și Chicu mișca și el din buze. Iar azi a prins la glas, a devenit vajnic și ca un adevărat ciocoi a lui IUDA DODON, zi de zi aruncă publicului perle una mai deochiată decât alta. Mama lui de clown-patriot mAldavan

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
04.04.2020 18:14 Ziarul National Victor Chirilă // Creditul rusesc est...

03.04.2020 09:36 Nicolae Negru Nicolae Negru // Starea de sănătate a...

30.03.2020 10:00 Nicolae Negru Nicolae Negru // Unirea rațională (2)

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți mulțumiți de felul în care acționează autoritățile R. Moldova pentru combaterea extinderii pandemiei de COVID-19?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md