02:03:33 22.01.2018
Stiri

Pavel Ciobanu a făcut primele DEZVĂLUIRI despre viitorul SELECȚIONER al naționalei de fotbal

Sport 09.01.2018 12:00 Vizualizări1387 Autor: Ziarul National
Pavel Ciobanu a făcut primele DEZVĂLUIRI despre viitorul SELECȚIONER al naționalei de fotbal

Președintele Federației Moldovenești de Fotbal (FMF), Pavel Ciobanu, consideră că s-a întârziat foarte mult cu numirea noului selecționer al naționalei R. Moldova de fotbal, însă spune că „asta e situația”.

„Deocamdată, nu vă pot spune numele noului selecționer. Știu că s-a întârziat mult cu numirea noului antrenor. Vicepreședinții FMF poartă discuții cu unii candidați. Nici nu vă pot spune cine sunt aceștia”, a declarat pentru Ziarul NAȚIONAL Pavel Ciobanu.

Președintele FMF ne-a mai comunicat că săptămâna aceasta este decisivă în ceea ce privește numirea viitorului selecționer. „Sper că până la primul meci amical programat pentru 2018 vom avea antrenor la națională”, a conchis acesta.

De menționat că postul de selecționer a devenit vacant, după ce la finele anului trecut a expirat mandatul lui Igor Dobrovolski. FMF a catalogat activitatea naționalei în 2017 ca fiind nesatisfăcătoare, iar din acest motiv înțelegerea cu „Dobrik” nu a a fost prelungită.

Potrivit unor surse, cele mai mari șanse de a prelua naționale le are fostul antrenor secund de la Șahtior Donețk și Zenit Sankt Petersburg, Alexandru Spiridon.

Naționala are programate în luna ianuarie două meciuri amicale. În cadrul cantonamentului din Antalya (Turcia), naționala R. Moldova va disputa un meci amical cu Coreea de Sud – 27 ianuarie, iar pe 30 ianuarie va întâlni Azerbaidjanul.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!

Mihai 09.01.2018 23:11

Cu acest Ceausescu in frunte (P.Ciobanu) fotbalul din R.Moldova e la coada clasamentului mondial!

Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că Parlamentul va reuși, în 2018, să modifice art. 13 din Constituție, astfel încât limba ROMÂNĂ să devină oficială în R. Moldova?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2017. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md