15:18:23 26.05.2019
 
Stiri

Oprim dictatura acum sau lăsăm pe altă dată?

Politică 08.07.2018 12:00 Vizualizări1120 Autor: Ziarul National
Oprim dictatura acum sau lăsăm pe altă dată?

Trustia, elegii politikoase

Duminica trecută m-am dus să opresc dictatura, după cum ne-a chemat Năstase cu Slusar. Oprim dictatura acum! – a anunțat introvertitul comitet al rezistenței naționale, care, baizevei, mi-a amintit de martiricul GKCP în dramaticul său efort de resuscitare a URSSului aflat pe patul procustian al perestroikăi gorbacioviste, cu singura diferență că atunci în centrul atenției se afla un macro-general unional în mundir de gală, iar acum - o femeie PASională bancomondialistă în mondir buzines, de culori mohorâte. Însă expresia salvamontistă, alerta politico-civică din priviri, încruntarea futurologistă erau la cotații și intensități identice. Lipsea un Karl Briulov al momentului național să-i imortalizeze pentru ultima zi a democrației. După 2-3 ore de vorbăraie și strigăte răgușite, de plimbare haihui pe străzile Chișinăului, tot Năstase cu Slusar ne-au spus să mergem acasă și să revenim peste două luni, la 26 august racordați bine la misiunea istorică ce ne-a revenit netam-nesam.

Acum stau și mă gândesc: acum nu mai înseamnă acum? O fi intervenit Academia Română în DEX și eu nu sunt la curent? Și ce o să facem pe 26 august? O să oprim dictatura a doua oară ori o să continuăm oprirea de acum?

Al vostru cronolog, anastaz, Ion Buraga

Prietenii tăi merită să știe ASTA!Steluta 08.07.2018 13:36

Geaba va scremeti, Toparlanilor! Pe noi, tinerimea ne va scoate Presedintele Vlad in strada si vom fi foarte multi, nu ca voi! Voi iesi si eu si toti fostii mei colegi de scoala, caci Domnul Vlad ne va da deacum cate 300 lei pe zi sa aparam Democratia Partidului Democrat! Daca te duci la prasit iti da cate 180 lei si te hranesc cu fasole, dar domnul Plahotniuc ne plateste deja cu 300 lei, avem si bericica, ne imparte si condom-e gratis sa avem seara dupa protest! Ne simtim adevarate democrate, la baietii tari li se da si niste praf de creta sa miroase! Dupa asta toti suntem fericiti! Dar voi cu ce va alegeti? Tropotica pe linga casa Domnului Vlad? Maia Sandu nu ne-a dat voie sa dam bakalavrul si Costika Tutu ne-a spus ca nu are nici el bakalavr la fel ca si Alina Zotea si Marina Radvan, dar vedeti ca ele-s deputate! Noi tinerele democrate vom deveni si noi deputate si nu doar asa sa fim deputate noi ne vom deputa si in Parlament!

Steluta 08.07.2018 13:24

Jeaba va scremeti, Toparlanilor! Pe noi, tinerimea ne va scoate Presedintele Vlad in strada si vom fi foarte multi, nu ca voi! Voi iesi si eu si toti fostii mei colegi de scoala, caci Domnul Vlad ne va da deacum cate 300 lei pe zi sa aparam Democratia Partidului Democrat! Daca te duci la prasit iti da cate 180 lei si te hranesc cu fasole, dar domnul Plahotniuc ne plateste deja cu 300 lei, avem si bericica, ne imparte si condom-e gratis la baietii tari le da si niste praf de creta sa miroase! Dupa asta toti suntem fericiti! Dar voi cu ce va alegeti? Tropotica pe linga casa Domnului Vlad?

GeoT 08.07.2018 18:51

Domnule Buraga, ACUM o fi in limba moltovenista nu in limba romana! :)

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
24.05.2019 12:20 Ziarul National Victor Chirilă // Poate un popor să-ș...

24.05.2019 09:19 Nicolae Negru Alianța ACUM-ACUM, un joc steril care...

20.05.2019 09:18 Nicolae Negru Degeaba ne numim unioniști…

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Ce alianță de guvernare credeți că va fi mai benefică pentru R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md