10:39:57 22.07.2024
Stiri

O STRIPTEUZĂ a primit o comandă online. Bucuroasă că are de lucru, tânăra s-a deplasat la adresă şi a avut parte de SURPRIZA vieţii

Știri 09.02.2018 17:05 Vizualizări2035 Autor: Ziarul National
O STRIPTEUZĂ a primit o comandă online. Bucuroasă că are de lucru, tânăra s-a deplasat la adresă şi a avut parte de SURPRIZA vieţii Sursa: go4it.ro


Un elev de la o şcoală generală din Texas a fost disciplinat după ce angajat, pe internet şi folosindu-se de smartphone-ul personal, o stripteuză pentru un show în instituţia de învăţământ.

Femeia a ajuns la adresa unde trebuia să ţine „spectacolul”, programat pentru ora 11:00 dimineaţa, şi a avut parte de o surpriză. Acolo se afla Noel Grisham Middle School. Stripteuza a contactat conducerea şcolii, care a lansat o investigaţie.

S-a descoperit că un elev apelase, de pe smartphone-ul personal, la serviciile unui site care oferă astfel de evenimente. El a făcut plata de pe telefon, folosind cardul de credit al părinţilor, ale cărui date le cunoştea.

Nu se ştie deocamdată ce pedeapsă a primit minorul. El a spus că a vrut să facă „o farsă”.

Incidentul arată încă o dată că smartphone-urile pot fi periculoase pentru copii, care le folosesc fără să fie supravegheaţi de adulţi. Incidentul s-a petrecut în contextul în care mai mulţi experţi în sănătate mentală şi pediatrie îi cer companiei Facebook să renunţe la aplicaţia Messenger Kids, deoarece aceasta exploatează un grup vulnerabil de oameni, care nu este pregătit mental pentru a fi pe o reţea de socializare.

Dacă în 2012 vârsta medie la care copiii din societăţile vestice primeau un smartphone era 12 ani, în 2017 aceasta a scăzut la 10 ani, potrivit unui studiu al firmei de cercetare a pieţei Influence Central. Unii copii au propriul telefon la vârste mult mai mici, inclusiv la vârsta de patru ani.

Sursa: go4it.roParteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.07.2024 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // Democrația urâtă și ...

19.07.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Trilaterala

15.07.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Fasciștii ruși dau l...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md