08:43:23 24.09.2021
Stiri

Și-a vândut un rinichi pentru a-și cumpăra un iPhone. Ce s-a întâmplat după?

Știri 29.12.2018 08:05 Vizualizări1531 Autor: Ziarul National
Și-a vândut un rinichi pentru a-și cumpăra un iPhone. Ce s-a întâmplat după? sursa: google.ro


Xiao Wang, un tânăr în vârstă de 24 de ani, regretă și acum decizia pe care a luat-o în urmă cu șapte ani. Bărbatul și-a vândut un rinichi pentru a-și putea cumpăra un iPhone, însă această decizie i-a distrus viața.

Când avea doar 17 ani, Xiao Wang și-a dorit atât de mult modelul de iPhone care abia apăruse pe piață, încât a decis să facă orice pentru a-l achiziționa. Având în vedere că în grupul său de prieteni acest telefon era foarte important, iar cei care îl aveau erau considerați mult mai „cool” decât ceilalți, Xiao Wang a găsit soluția pentru a rezolva această problemă. Cum veniturile familiei erau mult prea mici pentru a cumpăra un astfel de smartphone, adolescentul a căutat diferite modalități prin care putea obține suma de bani necesară.

După ce a aflat că este nevoie doar de un rinichi pentru a supraviețui, Xiao Wang nu a mai stat pe gânduri și a căutat un spital care să accepte o astfel de intervenție.

„Un singur rinichi îmi este suficient, de ce aș avea nevoie de celălalt? De ce să nu îl vând?”, a spus tânărul, potrivit worldofbuzz.com.

Pentru că în spitalele obișnuite nu a avut succes, tânărul a găsit un loc unde să se opereze, chiar dacă nu a beneficiat de cele mai bune condiții. Xiao Wang și-a putut cumpăra telefonul preferat, însă ce a urmat după i-a schimbat viața. Deși medicii l-au asigurat că la o săptămână de la intervenție va putea duce o viață perfect normală, la scurt timp după ce a părăsit locul unde a avut loc intervenția chirurgicală, operația s-a infectat.

Din acel moment, tânărul și-a petrecut majoritatea timpului în pat, devenind dependent de dializă. Cu toate că cei care și-au dat acordul pentru operație au fost pedepsiți și obligați să plătească daune familiei, starea de sănătate a tânărului nu s-a schimbat, acesta fiind în continuare imobilizat la pat.

Sursa: avantaje.ro

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


DR. APRADHAN 04.06.2020 18:47

Vrei să-ți vinzi rinichiul? Căutați o oportunitate de a vă vinde rinichii pentru bani din cauza unei crize financiare și nu știți ce să faceți? Apoi, contactează-ne astăzi prin: DR.PRADHAN.UROLOGIST.LT.COL@GMAIL.COM și îți vom oferi o cantitate bună pentru rinichiul tău, deoarece avem nevoie urgentă de rinichi în clinica noastră. e-mail: DR.PRADHAN.UROLOGIST.LT.COL@GMAIL.COM Pret: 780.000 EUROS. ne puteți contacta, de asemenea, la sediul nostru Zonal nr. 23 spune drum drăguț nouă. Web: https://www.drpradhanurologist.com/ Adresa spitalului nostru este: NCR la Pusa Road și are o experiență de 28 de ani în Medicină.

Comentarii
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că Maia Sandu trebuie să plece la Moscova pentru a-l ruga pe Vladimir Putin să vândă gaze mai ieftine Republicii Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md