00:35:23 26.06.2024
Stiri

Și-a vândut un rinichi pentru a-și cumpăra un iPhone. Ce s-a întâmplat după?

Știri 29.12.2018 08:05 Vizualizări2312 Autor: Ziarul National
Și-a vândut un rinichi pentru a-și cumpăra un iPhone. Ce s-a întâmplat după? sursa: google.ro


Xiao Wang, un tânăr în vârstă de 24 de ani, regretă și acum decizia pe care a luat-o în urmă cu șapte ani. Bărbatul și-a vândut un rinichi pentru a-și putea cumpăra un iPhone, însă această decizie i-a distrus viața.

Când avea doar 17 ani, Xiao Wang și-a dorit atât de mult modelul de iPhone care abia apăruse pe piață, încât a decis să facă orice pentru a-l achiziționa. Având în vedere că în grupul său de prieteni acest telefon era foarte important, iar cei care îl aveau erau considerați mult mai „cool” decât ceilalți, Xiao Wang a găsit soluția pentru a rezolva această problemă. Cum veniturile familiei erau mult prea mici pentru a cumpăra un astfel de smartphone, adolescentul a căutat diferite modalități prin care putea obține suma de bani necesară.

După ce a aflat că este nevoie doar de un rinichi pentru a supraviețui, Xiao Wang nu a mai stat pe gânduri și a căutat un spital care să accepte o astfel de intervenție.

„Un singur rinichi îmi este suficient, de ce aș avea nevoie de celălalt? De ce să nu îl vând?”, a spus tânărul, potrivit worldofbuzz.com.

Pentru că în spitalele obișnuite nu a avut succes, tânărul a găsit un loc unde să se opereze, chiar dacă nu a beneficiat de cele mai bune condiții. Xiao Wang și-a putut cumpăra telefonul preferat, însă ce a urmat după i-a schimbat viața. Deși medicii l-au asigurat că la o săptămână de la intervenție va putea duce o viață perfect normală, la scurt timp după ce a părăsit locul unde a avut loc intervenția chirurgicală, operația s-a infectat.

Din acel moment, tânărul și-a petrecut majoritatea timpului în pat, devenind dependent de dializă. Cu toate că cei care și-au dat acordul pentru operație au fost pedepsiți și obligați să plătească daune familiei, starea de sănătate a tânărului nu s-a schimbat, acesta fiind în continuare imobilizat la pat.

Sursa: avantaje.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
24.06.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Scepticii și cobitorii

21.06.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cu Europa sau cu Asi...

18.06.2024 15:59 Ziarul National Nicolae Enciu // „Au început trecerea...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md