10:24:53 22.07.2024
Stiri

Noul lider al PL, Dorin Chirtoacă, este ATACAT de un om din spatele lui Năstase. Acesta sugerează că fostul primar va lupta împotriva PPDA și PAS

Partide/Comunicate 03.12.2018 09:17 Vizualizări4155 Autor: Ziarul National
Noul lider al PL, Dorin Chirtoacă, este ATACAT de un om din spatele lui Năstase. Acesta sugerează că fostul primar va lupta împotriva PPDA și PAS


Viorel Țopa, despre care se spune că ar fi unul dintre finanțatorii Partidului Platforma „Demnitate și Adevăr” (PPDA), precum și al liderului Andrei Năstase, consideră că anularea tuturor restricțiilor în privința lui Dorin Chirtoacă, cercetat într-un dosar pentru trafic de influență, nu ar fi deloc întâmplătoare.

Într-o postare pe Facebook, Viorel Țopa lasă să se înțeleagă că Dorin Chirtoacă ar avea misiunea să lupte împotriva Blocului electoral „ACUM”.

„Am dat peste o știre, semnificația căreia, în opinia mea, rămâne subestimată. Curtea de Apel Chișinău (unul dintre cele mai docile instrumente ale lui Plohotniuc) a anulat TOATE restricțiile impuse lui Dorin Chirtoacă, învinuit de procurorii pahanului. S-a întâmplat în ajunul campaniei electorale. Ați auzit vreodată ca „justiția” lui Plohotniuc să facă favoruri oponenților pahanului, fără ordinul direct al acestuia și fără ca învinuiții să intre în vreo tranzacție, conspirație sau compromis? Cel puțin, din 2010 încoace, nu a fost nicio excepție, niciodată. Exemplul anterior cu Șor e ilustrativ. Curtea de Apel i-a scos restricțiile și l-a lansat în luptă cu opozanții pahanului”, scrie acesta.

De menționat că, actualmente, reprezentanții Blocului „ACUM” discută cu liberalii și liberal-democrații o variantă de colaborare pentru alegerile parlamentare din anul viitor. Mai exact, liberalii propun PPDA și PAS să fie înaintați candidați comuni în circumscripțiile uninominale.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.07.2024 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // Democrația urâtă și ...

19.07.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Trilaterala

15.07.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Fasciștii ruși dau l...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md