00:03:19 30.09.2020
 
Stiri

Nicolae Ceaușescu, promovat în metroul din Moscova ca „model de viață sănătoasă”: „Băi cu robinete, dușuri și veceuri de aur, piscină și spa, cinematograf personal și sera cu plante exotice”

Știri 22.01.2020 17:30 Vizualizări745 Autor: Ziarul National
Nicolae Ceaușescu, promovat în metroul din Moscova ca „model de viață sănătoasă”: „Băi cu robinete, dușuri și veceuri de aur, piscină și spa, cinematograf personal și sera cu plante exotice”


Metroul din Moscova este în aceste zile scena unei campanii care folosește trenuri tematice cu imagini menite a ilustra diferite mesaje pentru cei care circulă cu metroul.

„Așa se face că există un tren Oleg Tabakov (Oleg Pavlovici Tabakov, actor sovietic și rus și directorul artistic al Teatrului de Artă din Moscova – n.r.), cu portrete ale lui Oleg Pavlovici în fiecare vagon, fotografiile sale în diferite roluri în teatru și cinema etc. Și o mulțime de alte trenuri tematice. Nimeni nu este atent”, scrie utilizatorul Facebook, Tatiana Tanja Yarikova.

Nu mică i-a fost mirarea Tatianei când a descoperit în trenul tematic numit „Sănătate” o imagine cu soții Ceaușescu în costume de baie, probabil dintr-unul din concediile în care mergea cuplul dictatorial și care a fost data publicității abia după 1989, scrie paginaderusia.ro.

Utilizatorul Facebook continua: „Pe pereți ne sunt înfățișați sportivi cu mușchi, campioni, din anumite motive Brejnev și Hrușciov și … n-o să vă vină să credeți Ceaușescu! Cine vine cu toate ideile acestea și pe cine plătim pentru astfel de prostii ?! Poate e suficient să înfrumusețăm Moscova…?”

Textul de pe afisul dedicat cuplului Ceaușescu spune: „Nicolae Ceaușescu avea grijă de sănătatea sa. O mândrie separată a familiei secretarului general al Partidului Comunist român îl reprezantau băile cu robinete, dușuri și veceuri de aur, piscină și salonul-spa, cinematograful personal și sera cu plante exotice. Peste tot acest teritoriu defilau păuni…”.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
28.09.2020 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Președinte pe vremea...

27.09.2020 10:02 Ziarul National Alecu Reniță // Factura pentru întârz...

25.09.2020 09:04 Ziarul National Nicolae Negru // Dodon, în campanie e...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile prezidențiale, programate să aibă loc pe 1 noiembrie 2020, trebuie amânate din cauza pandemiei de COVID-19?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md