17:57:10 25.04.2019
 
Stiri

NEMULTUMIRILE Chișinăului, în legătură cu abuzurile la adresa unor funcționarii de rang înalt din R. Moldova, discutate la Moscova

Politică 08.11.2018 16:19 Vizualizări1517 Autor: Ziarul National
NEMULTUMIRILE Chișinăului, în legătură cu abuzurile la adresa unor funcționarii de rang înalt din R. Moldova, discutate la Moscova

La Moscova, în cadrul consultările politice interministeriale, au fost examinate problemele cu care s-au confruntat funcționarii de rang înalt și alte persoane oficiale din R. Moldova în timpul deplasărilor de serviciu în Federația Rusă.

În cadrul discuțiilor, cele două delegații, conduse de secretarul de stat al Ministerului Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Tatiana Molcean, și viceministrul Afacerilor Externe al Rusiei, Grigori Karasin, au convenit să fie „depășite aceste complicații”.

În cadrul negocierilor, au fost examinate unele probleme ale relațiilor bilaterale, în special privind subiectele importante de pe agenda relațiilor interstatale.

Părțile au reiterat necesitatea continuării dialogului politic la diferite nivele în scopul eliminării dificultăților și problemelor existente în relațiile bilaterale în vederea colaborării reciproc avantajoase.

Șefii delegațiilor au trecut în revistă subiectele cooperării comercial-economice, care reprezintă interes pentru ambele părți, inclusiv organizarea și desfășurarea întrevederii co-președinților Comisiei mixte interguvernamentale de cooperare comercial-economică.

În cadrul discuției au fost examinate proiectele acordurilor interguvernamentale de cooperare în domeniul migrației forței de muncă și cel al readmisiei, precum și Programul cooperării în domeniul umanitar.

De menționat că aceste consultări interministeriale au loc la solicitarea părții ruse.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2019 09:12 Nicolae Negru Președintele Zelenski, coborârea acto...

19.04.2019 09:16 Nicolae Negru „ACUM” va înlocui PSRM, Plahotniuc aș...

18.04.2019 13:18 Ziarul National Victor Chirilă // Cine și cum va guve...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Ce alianță de guvernare credeți că va fi mai benefică pentru R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md