22:13:02 15.07.2019
 
Stiri

Mesajul unui ACTOR care te va face să vezi viaţa cu alţi ochi: „Am milioane de dolari în bancă, dar…”

Actualitate 24.09.2017 12:02 Vizualizări6679 Autor: Ziarul National
Mesajul unui ACTOR care te va face să vezi viaţa cu alţi ochi: „Am milioane de dolari în bancă, dar…” Sursa: businessmagazin.ro

Pentru că această dorinţă nesfârşită de a avea mai mult şi mai mult ţi-a întunecat mintea şi te-a deviat de la adevăratul tău scop în viaţă.

Atinge asta o coarda sensibilă în tine? Eşti deprimat? Eşti trist? Aproape că am spus adevărul… dar spun asta pentru că vreau ca ceva să se schimbe. Nu spun că nu poţi avea succes pe plan financiar. Spun doar să ai un scop mai mare în viaţă pe lângă fuga după bani.

Sufletul tău ţipă ca tu să răspunzi chemării tale adevărate. Ai posibilitatea să schimbi ceva dacă redefinești ce înseamnă cu adevărat succesul pentru tine. Poţi transforma relaţiile dureroase şi poţi construi alte relaţii frumoase. Te poţi ierta şi îi poţi ierta pe cei care ţi-au greşit şi te-au rănit. Poţi deveni un lider povățuindu-i pe alţii.

Cine vrei să fii?

Îţi poţi reechilibra priorităţile în viaţă. Îţi poţi vindeca şi salva căsnicia şi poţi recrea o iubire mai puternică decât ai crezut vreodată că este posibil. Poţi deveni cel mai bun părinte posibil la orice vârstă, chiar şi la 86 de ani… dar nu aştepta până atunci. Vei fi întotdeauna gata să faci mai mulţi bani, dar nu poţi face mai mult timp.

Într-o zi, la fel că şi mine, vei muri. Pentru ce anume vrei ca oamenii să îşi amintească de tine? Ce poţi face pentru alţii pentru a face lumea un loc mai bun? Care este adevăratul tău scop pe acest pământ?

Cu toţii vom muri într-o bună zi, însă doar câţiva oameni ajung să trăiască cu adevărat. Poţi să ieşi din umbră.. poţi găsi lumina. Ai fost făcut pentru măreţie.

Ai fost făcut pentru mai mult decât ce faci pentru a îţi câştigă existenţa. Eşti o fiinţă menită să inspire şi să ajute lumea. Să înţelegem asta o dată pentru totdeauna.

Astăzi, păşeşte în această lume în care există iubire adevărată… şi, în cele din urmă, îţi vei da seama că iubirea este, de fapt, ce ţi-ai dorit toată viaţa.

Iubeşte mai mult şi mai mult, în fiecare zi, în orice mod… şi niciodată nu renunţa. Indiferent de cât de plin de provocări va fi destinul tău în viaţă, lumea are nevoie de tine ACUM mai mult că oricând.

Împreună cu iubirea, compasiunea, iertarea şi credinţa în umanitate vom învinge răul o dată pentru totdeauna.

Aceasta este o narare a lui Morgan Freeman. Actorul nu este pe moarte, doar a dorit să transmită un mesaj important.

Sursa: businessmagazin.ro

Prietenii tăi merită să știe ASTA!Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.07.2019 09:23 Nicolae Negru Îi va telefona Putin Maiei Sandu?

12.07.2019 09:21 Nicolae Negru „Ultima redută” a căzut! Ce urmează?

10.07.2019 10:19 Ziarul National Diferențe între LIDERI și șefi. A avu...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că deputații din R. Moldova trebuiau să voteze PENTRU reîntoarcerea dreptului de vot Federației Ruse la APCE?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md