09:11:32 18.02.2020
 
Stiri

Liderul PPDA se JURĂ că nu l-a propus pe fratele său, Vasile Năstase, candidat la funcția de deputat în circumscripția 33. „Vă rog să vă uitați în ochi la mine…S-a VALIDAT prin activitățile sale, a fost vârful de lance în lipsa mea”

Partide/Comunicate 06.09.2019 13:35 Vizualizări1743 Autor: Ziarul National
Liderul PPDA se JURĂ că nu l-a propus pe fratele său, Vasile Năstase, candidat la funcția de deputat în circumscripția 33. „Vă rog să vă uitați în ochi la mine…S-a VALIDAT prin activitățile sale, a fost vârful de lance în lipsa mea”


Liderul PPDA, Andrei Năstase, dă asigurări nu dânsul a fost cel care l-a propus pe fratele său, Vasile Năstase, candidat al Blocului „ACUM” în circumscripția nr. 33 la alegerile parlamentare noi din 20 octombrie. Ministrul de Interne spune că nu a știut nimic despre această nominalizare a colegilor săi și că ar fi fost pus în fața faptului împlinit.

„Colegii nu au întrebat părerea mea. M-am pomenit după mai multe analize făcute în privința candidaților, printre care nu era fratele meu… Eram în dificultate cu cine mergem. Cineva a vrut să rămână în orașul lui, să candideze acolo, iar altcineva, ne-am gândit, că nu va face față. În momentul când erau aceste dileme, colegii mei din Parlament au decis. Vă rog să vă uitați în ochii mei – așa este. S-au întrunit, au venit cu această propunere (Vasile Năstase n.r.) și m-au pus în fața faptului împlinit. Acesta e purul adevăr”, a povestit Năstase, în cadrul unei emisiuni de la N4.

Președintele Platformei „DA” a adăugat că nu putea să nu fie de acord cu această propunere. „Vasile Năstase a fost ales de oameni să ajungă în Parlament atunci când eu eram încă pe sub masă. Vasile Năstase s-a validat prin activitățile sale, cel puțin din ultima perioadă”, a adăugat politicianul.

Potrivit acestuia, Vasile Năstase e potrivit pentru funcția de deputat, deoarece nu a „coborât de pe baricade”. „A fost vârful de lance în lipsa mea, a lui Dinu Plângău sau Inga Grigoriu în toată lupta noastră de eliberare. Am să-l susțin. Mă bucură faptul că „ACUM” a ales ca fratele meu să fie candidat în circumscripția 33. Cea mai mare frică a mea a fost cum vor reacționa oamenii. Dar am văzut o reacție foarte bună și sunt sigur că va câștiga detașat”, a conchis Andrei Năstase.

De menționat că Vasile Năstase a fost un apropiat al lui Iurie Roșca, când acesta avea o colaborare foarte bună cu Vladimir Voronin. Mai mult, acesta a deținut funcția de director la postul „Euro TV”, acolo unde ar fi instaurat cenzura, așa cum au acuzat foștii angajați. Un filmuleț video arăta că, în acea perioadă, Vasile Năstase a bruscat-o și lovit-o pe deputata Valentina Cușnir, care venise să se solidarizeze cu angajații de la „Euro TV”. Ulterior, Vasile Năstase a realizat mai multe emisiuni la acel post de televiziune, în care lustruia imaginea regimului Voronin.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!
loading ..

Stiri relevante

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
18.02.2020 09:00 Ziarul National Autorităţile au EXTINS termenul de pr...

17.02.2020 09:19 Nicolae Negru Nicolae Negru // Tătucul Dodon simte ...

14.02.2020 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Primul Ciocoi, primu...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Aureliu Ciocoi, trebuie să-și dea demisia, după ce a declarat că armata rusă a intervenit în războiul din Transnistria pentru „a opri vărsările de sânge”?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md