17:57:21 25.02.2024
Stiri

Încă un MINISTRU a plecat în CONCEDIU. Acesta a primit acceptul premierului Maia Sandu

Social 31.07.2019 14:11 Vizualizări1724 Autor: Ziarul National
Încă un MINISTRU a plecat în CONCEDIU. Acesta a primit acceptul premierului Maia Sandu facebook


Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Nicolae Popescu, a plecat în concediu. Popescu este al doilea membru al Guvernului Sandu, după ministrul Justiției, Olesea Stamate, care pleacă la odihnă, deși Cabinetul activează doar de aproape două luni.

Surse din cadul Ministerului de Externe au declarat pentru Deschide.MD că Popescu a plecat în concediu cu acordul premierului Maia Sandu, asta chiar dacă el a fost învestit în funcția respectivă cu o lună și trei săptămâni în urmă, mai exact pe 11 iunie 2019.

Potrivit Regulamentului Executivului, aprobat acum un an, „concediul membrilor Guvernului se acordă planificat de către prim-ministru”. Astfel Popescu este al doilea ministru din cabinetul Sandu care a mers în concediu, în pofida declarațiilor premierului că echipa sa „lucrează câte 20 de ore pe zi, încercând să remedieze dezastrul descoperit”.

Amintim că și Olesea Stamate, ministrul Justiției, după o lună de când a fost numită în funcție, și-a luat concediu de odihnă de două săptămâni. Informația a fost confirmată de către Olga Demcenco, purtătorul de cuvânt al Ministerului Justiției.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
23.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Doi ani de război se...

19.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin în persoană și...

16.02.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Testul funcțional

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md