13:00:40 23.09.2018
 
Stiri

Ilan Șor anunță că o va acționa în judecată pe Maia Sandu

Politică 08.06.2018 17:09 Vizualizări2916 Autor: Ziarul National
Ilan Șor anunță că o va acționa în judecată pe Maia Sandu facebook

Președintele Partidului „ȘOR”, primarul de Orhei Ilan Șor, susține că o va acționa în judecată pe lidera Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu, pe cel puțin șapte capete de acuzare. Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a lui Șor.

Potrivit lui Ilan Șor, lidera PAS l-ar fi insultat și a lansat mai multe acuzații nefondate la adresa sa. „Oamenii simpli, pe care tu de nenumărate ori i-ai înjurat, insultat și i-ai umilit, încercau să mă convingă să te acționez în judecată. Dar eu, ca un băiat care a crescut într-o curte modestă, am deprins să rezolv problemele altfel. Însă, oamenii au dreptate și mergem în instanță. Apropo, oamenii pe care i-ai insultat și umilit nu ți-au făcut nici un rău. Ei vor să trăiască bine aici și acum. Dar tu, o persoană a promisiunilor deșarte, nu poți accepta așa ceva, ori pentru tine, ca în proverbul cunoscut: „cu cât mai rău, cu atât mai bine””, scrie Șor.

Acesta a precizat că avocații săi deja pregătesc materialele necesare și vor depune șapte demersuri împotriva Maiei Sandu. „Te anunț oficial că săptămâna viitoare avocații mei vor depune cel puțin șapte demersuri împotriva ta, dintre care câteva pentru încălcarea art. 16 al Codului Civil, iar celelalte vor fi depuse la organele de anchetă în legătură cu încălcările pe care le-ai comis și care cad sub incidența art. 176 al Codului Penal și care prevede închisoare de până la doi ani, precum și pe art. 70 al Codului Contravențional”, avertizează primarul de Orhei.

Șor vrea și scuze publice pentru insultele care ia-r fi fost aduse de Maia Sandu. „În legătură cu aceasta, dragă Maia, având în vedere probele pe care le adun, pregătește-te și pregătește-ți toți prietenii să-și ceară scuze pentru fiecare cuvânt la adresa mea și a simplilor cetățeni, care vor să trăiască bine în Moldova aici și acum”, a conchis acesta.

Și Maia Sandu a anunțat ieri, într-o postare pe Facebook, că-l va da în judecată pe Ilan Șor pentru defăimare, după ce acesta a spus că fosta ministră a Educației ar fi primit „bani în plic” de la el.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Tarnacop 08.06.2018 18:29

Coparticipantul la furtul miliardului si nu numai, crede ca daca detine compromat pe cei ce controleaza justitia (si nu numai),v-a scapa de raspundere.Este doar o amanare a lucrurilor inevitabile.

Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile locale noi din Chișinău trebuiau să fie anulate, așa cum au decis instanțele de judecată?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md