21:46:33 19.01.2019
 
Stiri

DOC // Noi SANCȚIUNI la adresa Rusiei din partea SUA. Un motiv al aplicării acestor sancțiuni este și „OCUPAȚIA” rusească a R. Moldova

Politică 15.08.2018 11:20 Vizualizări1180 Autor: Ziarul National
DOC // Noi SANCȚIUNI la adresa Rusiei din partea SUA. Un motiv al aplicării acestor sancțiuni este și „OCUPAȚIA” rusească a R. Moldova

SUA ar putea impune noi sancțiuni la adresa Federației Ruse, conform unui proiect înregistrat în Congresul SUA, la propunerea senatorul Lindsey Graham. Pe site-ul Congresului SUA a fost deja publicat textul proiectului, iar din acesta rezultă că înăsprirea sancțiunilor sunt și din cauza prezenței trupelor ruse pe teritoriul R. Moldova.

Documentul cu numărul S.3336 poartă denumirea: „Legea privind întărirea NATO, lupta împotriva infracțiunilor și introducerea noilor sancțiuni în raport cu Rusia”.

La capitolul 705 al proiectului de lege se spune că urmează să fie alocate 250 de milioane de dolari pentru sprijinirea statelor din Europa și Asia, pentru ca să se protejeze împotriva influenței Rusiei. În acest sens este pomenită R. Moldova, Georgia și Ucraina, state unde staționează ilegal trupele rusești.

De asemenea, proiectul de lege prevede ca Rusia să întoarcă Crimeea Ucrainei și să pună capăt mișcărilor separatiste din Donbas, dar și din R. Moldova și Georgia.

Graham a insistat că „trebuie lucrat cu Congresul pentru a determina noi sancţiuni, deoarece Putin nu pricepe mesajul”: „Avem nevoie de noi sancţiuni, sancţiuni dure, care să îl ameninţe, şi apoi de o întâlnire cu el".

Merită și prietenii tăi să știe ASTA!Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
18.01.2019 09:30 Nicolae Negru Dreptul la demnitate

14.01.2019 09:21 Nicolae Negru Tractoristul, ciocârlia și poetul Leo...

11.01.2019 09:17 Nicolae Negru Cine și de ce disprețuiește geopolitica?

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Majoritatea sondajelor de opinie arată că doar patru partide ar putea accede în Parlament la alegerile din februarie 2019, iar următoarea guvernare ar putea fi de coaliție. Ce alianțe postelectorale ar fi benefice pentru viitorul R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md