05:37:56 14.06.2024
Stiri

CONFIRMAT // Oamenii absorb ENERGIILE altor oameni

Știri 04.09.2016 12:30 Vizualizări2345 Autor: Ziarul National


CONFIRMAT // Oamenii absorb ENERGIILE altor oameni sursa: secretele.com

Ţi s-a întâmplat vreodată să te simţi înconjurat de energie negativă şi stors de energia vitală pozitivă în compania unei anumite persoane?


„Tot ce ne înconjoară este energie” – astfel sună una dintre axiomele celebre ale ştiinţei, iar oamenii sunt supuşi şi ei schimburilor şi transformărilor energetice.


Un studiu interesant efectuat de Universitatea din Bielefeld, Germania, a demonstrat că plantele pot absorbi energie de la alte plante. Olivia Bader-Lee, medic şi terapeut, a elaborat şi extins rezultatele obţinute de această investigaţie.

„Corpul uman se aseamănă foarte mult cu plantele în acest sens. La fel ca acestea, organismul uman absoarbe energia necesară întreţinerii stării emoţionale curente, şi poate energiza, hrăni şi cataboliza celulele, respectiv creşte nivelul de cortizol în funcţie de nevoile emoţionale”, susţine Bader-Lee.

Acesta este motivul pentru care interacţiunea cu unele persoane ne poate schimba radical dispoziţia. Putem deveni pe loc anxioşi, stresaţi, furioşi, emoţionaţi, trişti ori din contra, veseli şi optimişti.

Bader-Lee spune că, de-a lungul secolelor, conexiunea omului cu natura a slăbit în intensitate, şi că schimbul de energie cu mediul natural are o importanţă uriaşă.

Se speculează că şi spiritul ar fi o formă de energie, şi că ceea ce definim ca „supranatural” să fie pur şi simplu o manifestare a diferitelor energii lumeşti.

Culturile străvechi ţineau cont de acest aspect, dar ştiinţa modernă a decis să ignore în mare parte subiectul.

În prezent sunt foarte puţini cercetători care au curaj să studieze aceste lucruri în ciuda criticilor şi a pierderii credibilităţii în faţa colegilor de breaslă.

Sursa: secretele.com


Stiri relevante

României îi pasă
Punct de vedere NAȚIONAL
10.06.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Europenii vor schimb...

08.06.2024 14:24 Ziarul National Nicolae Enciu // 80 de ani de la deba...

07.06.2024 09:22 Nicolae Negru Nicolae Negru // Începe marea curățenie?

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md