12:50:21 21.11.2018
 
Stiri

Opinia PSIHOLOGILOR // Ce DISTRUGE energia feminină și împiedică fericirea personală

Știri 10.09.2018 19:04 Vizualizări620 Autor: Ziarul National
Opinia PSIHOLOGILOR // Ce DISTRUGE energia feminină și împiedică fericirea personală Sursa: secretele.com

Psihologii au identificat câteva principii ale vieții care blochează energia femeilor. Distrugerea energiei conduce deseori la schimbări interne și externe, ceea ce devine un obstacol serios în calea fericirii.

Energia femeilor este diferită de cea a bărbaților. Doamnele sunt în mod inerent mai sensibile și receptive la schimbările din lumea exterioară și internă.

Ce afectează negativ și distruge energia femeilor

1. Activitatea excesivă care încurajează femeile să compenseze lipsa de iubire prin auto-exprimare. Sentimentele haotice încalcă armonia interioară. O femeie ar trebui să-și găsească drumul propriu, ceea ce îi va permite să se elibereze de îndatoririle interne.

2. Frica împiedică circulația energiei pozitive în corp. De asemenea, vanitatea afectează negativ emoțiile.

3. Comunicarea excesivă în afara familiei duce la o întrerupere a echilibrului energetic, care, la rândul său, blochează fluxul de dragoste.

4. Munca depusă, de care femeile nu se bucură, contribuie la epuizarea de energie pozitivă și poate provoca nu numai stres emoțional, ci și boală fizică.

5. O femeie acumulează energie care vine de pe pământ. Prin urmare, în dulap sunt preferate fuste și rochii, și nu pantaloni. Hainele strălucitoare și încrederea în sine permit unei femei să deseneze forța și inspirația din afară, încărcându-se cu fluxuri energetice pozitive.

6. Coafurile joacă un rol important în formarea femeilor. Cu ajutorul tunsorilor feminine elegante, orice femeie își poate întări energia însă o poate distruge prin intermediul unor coafuri „băiețești”.

7. Bijuteriile, de asemenea, îmbunătățesc energia femeilor, iar purtarea lor constantă face posibil ca doamnele să simtă puterea și încrederea interioară.

8. Tensiunea constantă are consecințe negative. Este important ca femeile să învețe cum să aibă grijă de corpurile lor și să meargă la ore de masaj relaxant.9. Fiecare femeie are nevoie de o lecție pentru suflet, care este menită să aducă înapoi armonia lumii interioare și să îi permită să se relaxeze după un trecut obositor.

10. Lipsa oportunităților de exprimare artistică este în detrimentul energiei femeilor.

12. Dorința de a controla totul și dorința de a lua totul în propriile mâini este în detrimentul femeilor.

13. O femeie își distruge energia dacă nu participă la viața de familie. Crearea îndatoririlor de confort și de uz casnic îi permite să își dezvăluie potențialul și să manifeste îngrijorare sinceră pentru cei dragi.

Evitați să trăiți prin stereotipurile sugerate. Altfel, veți trăi o viață străină și nu veți fi niciodată mulțumite de voi sau de alegerea voastră. Scapă de manipulatori pentru binele tău!

Energia femeilor necesită o reîncărcare constantă, deci nu evitați exercițiile care vă vor da energie.

Realizați sesiuni de meditație pentru a vă relaxa și a alege calea cea bună.

Vă dorim dragoste și sănătate și vă mulțumim că împărtășiți acest articol și cu alte femei!

Sursa: secretele.com

Merită și prietenii tăi să știe ASTA!Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.11.2018 09:11 Nicolae Negru Mai ușor cu pianul trădării de patrie...

16.11.2018 12:00 Ziarul National Victor Chirilă // Cine e de vină că R...

16.11.2018 09:21 Nicolae Negru Plahotniuc crede că Europa e proastă?

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Majoritatea sondajelor de opinie arată că doar patru partide ar putea accede în Parlament la alegerile din februarie 2019, iar următoarea guvernare ar putea fi de coaliție. Ce alianțe postelectorale ar fi benefice pentru viitorul R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md