14:58:15 21.11.2018
 
Stiri

Cererea neobişnuită pe care o viitoare mireasă le-a adresat-o invitaților la nuntă. Urmarea? REFUZUL invitaților a dus la anularea nunții

Știri 04.09.2018 20:03 Vizualizări2352 Autor: Ziarul National
Cererea neobişnuită pe care o viitoare mireasă le-a adresat-o invitaților la nuntă. Urmarea? REFUZUL invitaților a dus la anularea nunții Sursa: avantaje.ro

Ne imaginăm propria nuntă încă din primii ani de viață. Ne vedem îmbrăcate în cea mai spectaculoasă rochie, ne vedem ținând la braț un prinț fermecător și ne închipuim că o să avem cea mai frumoasă nuntă din lume. Și că o să fim fericite alături de prințul nostru până la adânci bătrânețe.

Cu siguranță, Susan, o tânără canadiancă, a avut și ea visul ei, în care nunta era desprinsă din povești. Doar că, neavând mijloace financiare necesare îndeplinirii lui, a încercat să-i convingă pe invitați să-i… organizeze nunta. Și nu orice nuntă, ci una luxoasă.

Solicitarea insolită a viitoarei mirese adresată invitaților la nuntă

Prin urmare, a condiționat participarea invitaților de achitarea unei taxe de… 1000 de euro de persoană. Nu i s-a părut nimic ieșit din comun. Invitaților, însă, da. Drept urmare, doar opt persoane au fost de acord cu plătirea taxei.

Extrem de dezamăgită, tânăra i-a criticat pe rețelele de socializare și s-a arătat indignată de refuzul acestora de a plăti o sumă „modică”: „Eu am făcut sacrificii enorme pentru această nuntă. Domnișoara de onoare mi-a promis 4000 de euro, familia viitorului meu soț – 2500 de euro. Nu mi se pare deplasat să le cer invitaților 1000 de euro de persoană. Nu poți contribui cu suma asta, nu vii la nuntă. Asta se vrea a fi o nuntă exclusivistă și unică. Până acum, doar opt persoane ne-au virat suma solicitată”, precizează Susan.

„Proștii mi-au ruinat și nunta, și viața”Refuzurile invitaților de a cotiza la nuntă l-au determinat pe viitorul mire să încerce să-și înduplece consoarta să organizeze o nuntă mai intimă. Propunerea bărbatului a scos-o din minți pe femeie, care a decis să pună capăt relației cu cel care a fost la un pas de a-i deveni soț.

Nici acesta nu a scăpat de reacția furibundă a femeii: „Ce-o fi crezut el? Că eu sunt un gunoi, o prostituată? Ori mă mărit cu vreun neica-nimeni? Nu i-a convenit că am râs de sugestia lui și l-am simțit că începe să se îndepărteze”, a scris femeia pe rețelele de socializare.

Din păcate, Susan nu a avut parte nici de nunta dorită, nici de soț, nici de bani. Cheltuielile pentru nunta anulată s-au ridicat la 60.000 de euro. Iar cei care i-au fost alături, inclusiv cea mai bună prietenă, au părăsit-o rând pe rând.

Sursa: avantaje.ro

Merită și prietenii tăi să știe ASTA!Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.11.2018 09:11 Nicolae Negru Mai ușor cu pianul trădării de patrie...

16.11.2018 12:00 Ziarul National Victor Chirilă // Cine e de vină că R...

16.11.2018 09:21 Nicolae Negru Plahotniuc crede că Europa e proastă?

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Majoritatea sondajelor de opinie arată că doar patru partide ar putea accede în Parlament la alegerile din februarie 2019, iar următoarea guvernare ar putea fi de coaliție. Ce alianțe postelectorale ar fi benefice pentru viitorul R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md