15:35:16 29.10.2020
 
Stiri

Cererea neobişnuită pe care o viitoare mireasă le-a adresat-o invitaților la nuntă. Urmarea? REFUZUL invitaților a dus la anularea nunții

Știri 04.09.2018 20:03 Vizualizări2763 Autor: Ziarul National
Cererea neobişnuită pe care o viitoare mireasă le-a adresat-o invitaților la nuntă. Urmarea? REFUZUL invitaților a dus la anularea nunții Sursa: avantaje.ro


Ne imaginăm propria nuntă încă din primii ani de viață. Ne vedem îmbrăcate în cea mai spectaculoasă rochie, ne vedem ținând la braț un prinț fermecător și ne închipuim că o să avem cea mai frumoasă nuntă din lume. Și că o să fim fericite alături de prințul nostru până la adânci bătrânețe.

Cu siguranță, Susan, o tânără canadiancă, a avut și ea visul ei, în care nunta era desprinsă din povești. Doar că, neavând mijloace financiare necesare îndeplinirii lui, a încercat să-i convingă pe invitați să-i… organizeze nunta. Și nu orice nuntă, ci una luxoasă.

Solicitarea insolită a viitoarei mirese adresată invitaților la nuntă

Prin urmare, a condiționat participarea invitaților de achitarea unei taxe de… 1000 de euro de persoană. Nu i s-a părut nimic ieșit din comun. Invitaților, însă, da. Drept urmare, doar opt persoane au fost de acord cu plătirea taxei.

Extrem de dezamăgită, tânăra i-a criticat pe rețelele de socializare și s-a arătat indignată de refuzul acestora de a plăti o sumă „modică”: „Eu am făcut sacrificii enorme pentru această nuntă. Domnișoara de onoare mi-a promis 4000 de euro, familia viitorului meu soț – 2500 de euro. Nu mi se pare deplasat să le cer invitaților 1000 de euro de persoană. Nu poți contribui cu suma asta, nu vii la nuntă. Asta se vrea a fi o nuntă exclusivistă și unică. Până acum, doar opt persoane ne-au virat suma solicitată”, precizează Susan.

„Proștii mi-au ruinat și nunta, și viața”

Refuzurile invitaților de a cotiza la nuntă l-au determinat pe viitorul mire să încerce să-și înduplece consoarta să organizeze o nuntă mai intimă. Propunerea bărbatului a scos-o din minți pe femeie, care a decis să pună capăt relației cu cel care a fost la un pas de a-i deveni soț.

Nici acesta nu a scăpat de reacția furibundă a femeii: „Ce-o fi crezut el? Că eu sunt un gunoi, o prostituată? Ori mă mărit cu vreun neica-nimeni? Nu i-a convenit că am râs de sugestia lui și l-am simțit că începe să se îndepărteze”, a scris femeia pe rețelele de socializare.

Din păcate, Susan nu a avut parte nici de nunta dorită, nici de soț, nici de bani. Cheltuielile pentru nunta anulată s-au ridicat la 60.000 de euro. Iar cei care i-au fost alături, inclusiv cea mai bună prietenă, au părăsit-o rând pe rând.

Sursa: avantaje.ro

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.10.2020 16:37 Ziarul National Alecu Reniță // Lăsați-ne în pace, po...

26.10.2020 09:25 Nicolae Negru Nicolae Negru // „Neutralitatea” trăd...

23.10.2020 09:09 Ziarul National Nicolae Negru // De ce se implică Put...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Pentru cine veți vota la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie 2020?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md