00:11:00 04.06.2020
 
Stiri

Cazul Lennon, Marilyn Monroe și Titanic. Coincidență SAU nu, există și cazuri în care oamenii au murit la puțin timp după ce s-au RĂZVRĂTIT împotriva Atotputernicului Dumnezeu.

Știri 08.04.2018 18:05 Vizualizări2213 Autor: Ziarul National


Cazul Lennon, Marilyn Monroe și Titanic. Coincidență SAU nu, există și cazuri în care oamenii au murit la puțin timp după ce s-au RĂZVRĂTIT împotriva Atotputernicului Dumnezeu. Sursa: cuochiipetine.ro

Se spune că Dumnezeu iubește pe cei cu credință în El, care se roagă cu smerenie și nu Îi ponegresc numele. Iubește toți păcătoșii și iartă pe cei care se căiesc. Coincidență sau nu, există și cazuri în care oamenii au murit la puțin timp după ce s-au răzvrătit împotriva Atotputernicului Dumnezeu.

Celebrul John Lennon (The Beatles) afirma în cadrul unui interviu acordat presei americane, că este sigur că religia va dispare. „Iisus e ok, dar totul în relație cu El este prea simplu. Noi astăzi suntem mai faimoși decât Dumnezeu”.

La doar câteva zile de la afirmațiile sale John Lennon este împușcat de către un fan, Mark David Chapman, un bărbat căruia îi acordase un autograf cu doar câteva minute înainte.

Thomas Andrews a creat cel mai mare vapor din toate timpurile, Titanic. Înainte de inaugurare este întrebat de jurnaliști cât de sigură este giganta construcție pentru pasageri, Andrews răspunde ironic: „Nici Dumnezeu nu poate scufunda Titanic.”

La 14 aprilie 1912, Titanic se lovește de un aisberg, se scufundă și se transformă în una dintre cele mai mari tragedii a omenirii în care și-au pierdut viața 1514 persoane.

Billy Graham un evanghelist creștin, invitat obișnuit al Casei Albe sub zece președinți americani, începând cu Harry S. Truman, se apropie de actrița Marilyn Monroe în timpul unui spectacol și îi spune că un spirit al lui Dumnezeu l-a trimis să îi vorbească.

Diva îi răspunde cu superioritate că nu are nevoie de Dumnezeul lui. Câteva zile mai târziu, în dimineața zilei de 5 august 1962, Marilyn Monroe a fost găsită moartă în casa sa din Los Angeles, deces considerat sinucidere.

„Cine nu cunoaşte puterea lui Dumnezeu se rătăceşte.”(Matei)

Sursa: cuochiipetine.ro

Prietenii tăi merită să știe ASTA!
loading ..

Top stiri

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
02.06.2020 11:37 Ziarul National DOC // După ce s-au „odihnit” în peri...

01.06.2020 09:41 Nicolae Negru Nicolae Negru // Refugiul lui Ion Chicu

29.05.2020 09:08 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce va pierde Dodon

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Guvernul condus de Ion Chicu trebuie demis?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md